Духа на сестра ми, Персей и началото на всичко

Духа на сестра ми, Персей и началото на всичко
Преди да започна да разказвам, искам да ви помоля да не мразите никой от историята, независимо какво е направил или какъв е.

Ако сте чели една от другите ми истории "Как да призова духа на сестра си? ", тук ще ви разкажа какво се случи от самото начало. Откъде да започна. . . Нека от родословното дърво. Така, баща ми е грък и се казва Селиос. Майка ми е българка и се казва Цанка. Родила съм се аз и се казвам Елена. Това Έλενα е Елена на гръцки. Баща ми ни е напуснал преди да се родя и аз никога не съм го виждала. След това майка ми се е омъжила за друг мъж - Никола. След две години се роди брат ми, Васил. А брат ми Нико, е син на баща ми Селиос, а майка му е италианка на име Мария. Той е една година по-малък от мен. Две години преди той да се роди, се е родила сестра ми, Бианка. Мисля, че ви обърках. Ок, аз съм на 15, Бианка трябваше да е на 16, но за съжаление не е сред живите. Нико е на 14. Васил е на 13. А сега, ето я историята:

Преди четири години аз, Персей (моя най-добър приятел), Анабет (най-добрата ми приятелка и гаджето на Персей) отидохме да спасяваме Нико и Биянка, защото бяха отвлечени. Спасихме ги. Брат ми (Нико) е хомосексуалист и се влюби в Персей, защото той. . . ами той пръв отиде да помага, пък и е готин, не мога да отрека. Както и да е. След това отидохме в лагера в който сме деца на гърци. Там почитаме гръцките богове и такива неща.

След това Персей, едно друго момиче и Бианка отидоха някъде надалече. След няколко дена, или може би седмица, Персей и момичето се върнаха без сестра ми. Съобщиха ни лошата новина - че Бианка е убита и не са намерили тялото й. Не казаха какво се е случило. Горкия Нико беше съсипан. Тогава избяга и отрасна с духове.

Сега е време да прочетете историята, която споменах в началото и може би и коментарите. След това се върнете тук, за да ви разкажа това което се случи по-късно.

Нико вече отдавна спря да се сърди на Персей. (тук ви разказавам за това което се случи след тези 4 години. Демек, това което се случва тази година. ) Нико призна на Персей, че го е харесвал. Той (Персей) беше супер изненадан, не можеше да повярва. Но Анабет въобще не беше изненадана. Даже му се усмихна(на Нико) и му каза "Дай пет! ". Говоря сериозно, бях там и го видях с очите си. Сега Нико харесва Уил и май даже ходят. Но Уил не е хомосексуалист, а е бисексуалист, точно като мен.

Айде сега по един Like за искреността и за Нико, защото вече не е аутсайдер, а щастливо момче, което нещо си, не знам какво. Просто не ме бива много в завършването на истории, така че просто ще ви кажа чао![научи повече...]

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Darkness21
Darkness21
12.05.2017 23:44
Това накрая 'Айде сега по един лайк' ме кара да си мисля,че си измислила историята само за да събереш лайкове. :) Освен това всичко звучи все едно е вдъхновено от някой филм и.. ако това с отвличането е вярно,защо просто не сте се обадили на полицията,а сте тръгнали вие да ги търсите.. и откъде знаехте къде са?
1
5
Έλενα
Έλενα
12.05.2017 14:48
Как се слага картинка над историята?
0
1
Пламена
Пламена
12.05.2017 14:47
В другата история разказваш, че Нико е затворен, черен, сякаш обладан от демон. А и - всичко е измислица :)
1
3
Έλενα
Έλενα
12.05.2017 18:12
И кое точно да е измислица?
3
2
Έλενα
Έλενα
12.05.2017 18:02
Че защо да е измислица?! А за това, че е затворен и т.н. беше преди тези 4 години.
2
2