Дискриминация заради дрехи?

Дискриминация заради дрехи?
Здравейте, аз съм момиче около 11години. Много ми е гадно, защото всички ме дискриминират от моя клас и избягват. Не мисля че съм грозна или някаква идиотка нито пък че съм груба. Помагам на хората. Но всички момичета от моя клас се гримират правят пижамени партита и носят дизайнерски дрехи докато прекарват цял ден в това, а да прекарам така деня не ми е толкова интересно. Нося някой дрехи по два дни и повечето се учудват от това. Просто си имам любими дрехи. Това е! Дайте съвет за да мога да съм една от тях.[научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

maria_kiril
maria_kiril
09.04.2017 12:21
Този свят съвсем се побърка деца на 11 години да се гримират и да се занимават с мода ЛОЛ.
Ако историята ти е истинска това е просто брутално.. тези деца от скоро не се напикват в гащите с извинение,а ся с гримове се занимават и с дрехи! Ужас,ужас просто бъди смела,бъди силна и различна...а тези "деца" нямат ли майки да им ударят по 2 шамара и да си спомнят,че са ДЕЦА? Ужас какво става с това поколение..
5
0
Darkness21
Darkness21
09.04.2017 02:01
Моя съвет е - виж някой в класа ти,който мислиш,че е по-свестен,опознайте се по-добре и ставате приятели. Според мен те избягват,защото самата ти не им обръщаш внимание и не общуваш с тях. Дрехите и външния вид нямат нищо общо в случая. Аз също се случва понякога да ходя 2 поредни дни със същите дрехи,но на никой не му прави впечатление. И момичетата от класа ти - щом нямате общи интереси,тогава защо искаш да си една от тях?
2
1