Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Изкривяване на времето, пътуване във времето

Изкривяване на времето, пътуване във времето

Изкривяване на времето, пътуване във времето
Момче на 19 нещо неми излза от ума
Когато бях малък не си спомням точно години от 4 до 6 да е било се разхождах с майка ми за рака по една патека до главния път видях един подлез към другата страна на пътя пуснах раката и реших да мина отругата страна беше на обяд през лятото топло имаше силно слънце

Така докато слизах по стълбите се виждаше добре но като влязох вътре
Беше тъмно и в края на изхода

Се виждаше луна светлина беше ми любопитно и продължих стигнах до края погледнах нагоре докато се изкчвах по сълбите и видях луната и ми стана още по любопитно изкачих се беше вечер малко студено имаше мъж до спирката потпрял върху кпака на една черна кола гледката беше приятна докато не се обърнах да видя майка ми дали е отдругата страна но я нямаше изпитах голям страх свиме отвътре заплакъх и клекнах потпрях се върху земята с раце малко и изтичах на доло по стълбите и като видях светлината от слънцето ми олекна след като излязох от подлеза видях майка ми да се връща притичах при нея и я прегърнах.

Ако има някой с подобна случка или има обяснение да пише!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Nezabravka
Nezabravka
05.04.2017 21:54
Правописът няма нищо общо с истинността на написаното. Много е нереално да се твърди, че случката е въображаема или сънувана и да отричате, че това се е случило, само защото детето е било малко. Малките деца виждат неща, които големите не могат. Малките деца помнят миналия си живот (ако са се преродили), виждат ангелите и дяволите и не се плашат от дяволите, защото не ги възприемат като страшни, те са невинни и тяхната невинност ги защитава.
5
0
Потребител#185866
Според мен си сънувал нещо,което ти се е сторило толкова реално,че си го приел за истина. Казваш,че е било преди между 4 и 6 години,така че е нормално да си забравил.
А за правописа - има училище за това и не сте вие хората,които да берете грижа. :)
5
2
Даниел
Даниел
03.04.2017 00:03
Майка ми помни деня и няма как да съм сънувал от 6 години съм в германия несам ползвал кирилица близо 5 години...
6
1
Пламена M.
Пламена M.
29.03.2017 15:15
На мен всеки ден ми се случва. Влизам в подлеза на метрото в Люлин, излизам и хоп - Младост. Как става това, не знам. На някой друг случвало ли му се е или съм пътувала във времето?
5
2
Мариана В.
Мариана В.
29.03.2017 15:13
Имам едно букварче, неизползвано. Да ти го пратя освен?
5
4