Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Постоянно сънувам положителен тест за бременност и че съм бременна

Постоянно сънувам положителен тест за бременност и че съм бременна

Постоянно сънувам положителен тест за бременност и че съм бременна
Здравейте, имам нужда от помощ за разгадаване на сънищата, които ми се "явяват" от 1 седмица. Всичко започна, когато разбрах, че една моя колежка е бременна в 20 г. , с. което много ме изненада и развълнува, тъй като не и личеше. И от същия ден вечерта, когато си легнах сънувах, че съм бременна.

На следващата вечер, отново сънувах че съм бременна. На по-следващата вечер сънувах, че се оглеждам в едно голямо огледало и си обличам стягащо бельо, тогава се появи приятелят ми и ме попита-" Всичко наред ли е? "- и аз му отвърнах, че нещо ми е некомфортно на корема, в момента, в който се обърнах настрани да видя как ми стои стягащото бельо, и какво да видя- едно добре оформено коремче.

И за последно сънувах положителен тест за бременност. Не мога да си дам логично обяснение, за тази поредица от сънища, за това се надявам да ми помогнете.

Благодаря Ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
04.03.2017 12:29
Сънувате ли, че сте бременна - това предвещава неприятности, които дълго ще ви тормозят. Каквото и да правите, просто сте навлезли в неблагоприятен период от живота си и няма изгледи скоро да успеете да се справите с проблемите. - това е обяснението в Съновника. Реално обаче просто може и да си много чувствителна, да си се впечатлила от бременността на колежката си...или просто подсъзнанието ти да подсказва, че и ти вече искаш дете.
0
0