Гроб върху гроб

Гроб върху гроб
Здравейте. Сънувах нещо наистина много странно и понеже не успях да го тълкувам по никакъв начин, бих се радвала ако някой от вас успее. Казвам накратко, че преди доста дълго време загубих единия си пра дядо, за когото тъгувах в продължение на години. Докато преди около година две едната от пра бабите ми. Тази нощ сънувам как с още две жени се намираме на въпросното гробище. където са погребани и двамата, но на различни места.

Първо бяхме до един друг гроб не помня на кой и оставихме цветя, но не бяха обикновени, а коледни звезди или червени карамфили, не съм сигурна, не помня добре. . . Поставихме 3 коледни звезди на непознат гроб. Явно този гроб беше в близост до този на дядо ми, понеже като се обърнах веднага го забелязах и отидох. Намира се на лесно място и се приближих:

''А този на баба ми е много на вътре и е обрасло с трева и има много тръни и за това не отидох'' - това съответно казах на жените които бяха с мен. При него имаше много цветя различни видове и цветове, но. . . там беше поставен и никролога на починалата ми баба със някакъв червен лист на които имаше послание, но не си го спомням и сякаш тя беше погребана над него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
07.02.2017 17:29
Носиш ли цветя на гроба на някого, ще се завърне роднина или приятел.
0
7