Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Парашутът ми не се отваря, какво означава?

Парашутът ми не се отваря, какво означава?

Парашутът ми не се отваря, какво означава?
Тази нощ сънувах един много кратък и странен сън. Бях в някакъв град. Имаше един учен, който искаше да издигне кула до космоса. Не знам какво е разстоянието от повърхността на Земята до стратосферата, но беше категоричен, че 790 км височина на кулата ще стигнат. Това число не ми говори нищо.

Докато мигна вече беше готова. Някой я беше направил. Не беше кой знае какво - четири дълги стоманени тръби, а на всеки етаж по една свъррзваща ги плоскост. Нямаше дори стени. И въобще не изглеждаше толкова висока. На пръв поглед нямаше дори 600 метра и разбира се не стигаше до космоса.

Група хора, в това число и аз се отправихме към единственото съоръжение на кулата - асансьор, наподобяващ тези в мините. Влязохме в него, бяхме не повече от десетина и съоръжението се заизкачва. Стигнахме за нула време - спомням си, че асансьорът беше толкова бърз, че се изстреля малко над кулата (това видях от птичи поглед), когато всички освен мен скочиха от него. Бяхме с парашути.

Аз застанах на ръба на кулата. Спомням си, че ме беше страх (това е единствената ми фобия - височини), но хванах връвта за пускане на парашута в готовност да го отворя веднага щом скоча. Не изглеждаше много високо - отдолу се виждаше улицата и хората, които останаха долу. Без да се заглеждам кой знае колко, уплашен и с връвта в ръката скочих. Дръпнах връзката, но нищо не се случи. . . Опитах отново и пак без резултат. . . Последното което видях беше асфалта точно преди да го стигна. Тогава се събудих.

Надявам се някой да може да ми го обясни. Знам, че казах, че съня е кратък, но се опитах да спомена всичко.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
02.02.2017 17:29
Скачането с парашут по принцип е на разочарования. Когато летиш без предпазни средства обаче означава, че се прераждаш - демек животът ти поема в нова, положителна насока, отърваваш се от ограниченията и миналото. Може да е и двете неща.
3
17