Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страхувам се за сексуалната си ориентация

Страхувам се за сексуалната си ориентация

Страхувам се за сексуалната си ориентация
Здравейте.
За не знам кой път пиша в интернет, но просто не знам какво да правя. .
Става дума за проблем, преследващ ме от няколко месеца. . Просто не знам какво ми става. Страхувам се за сексуалната си ориентация. Може би звучи откачено, но наистина положението е сериозно. . .

Когато всичко започна, си седях вкъщи. Зададох си въпроса "Ами ако съм лесбийка? ", защото се възбудих от едно момиче, което намерих в Ютюб. Веднага споделих на приятели. Те ми казаха, че е невъзможно да съм такава и т. н. . . Аз се успокоих и разкарах тези мисли от главата си. Всичко беше ок. . Един ден обаче те се върнаха отново. .

Нямах избор и реших да поговоря с приятелите си. Те отново отнеха доста време за мен и ме подкрепиха. След около един месец тези мисли отново изчезнаха. . Мина малко време и ето- върнаха се. За трети път. Обаче този път беше доста фатален. . . В началото не споделих на никой. . Пазех този проблем в себе си (дали грешах? ) и чаках да отмине. Това обаче не стана. . Този въпрос и страх ме плашеха и бяха след мен навсякъде. . Станах страшно депресирано момиче. До една степен вече спрях да говоря с приятелите си, започнах да имам паник атаки (не бяха много) и просто всичко за мен се срина. Започнах да гледам клипове на любими мои изпълнителки за да се "сверя". Тоест гледах за да проверя дали ще се възбудя, развълнувам и т. н. . И тези неща ставаха. . Това още повече ме плашеше. . Всички тези депресии продължиха и отново говорих с приятелите ми. . . После с родители. . Нищо. Мислите вървят с мен. С тях се събуждам и с тях заспивам. . .

Бях прочела в интернет, че това може да е ОКР (обсесивно-компулсивно разстройство (извинете, ако го пиша грешно)) и това до една степен ме успокои, защото НЕ ИСКАМ от дъното на душата си да бъда хомосексуалистка. Обожавам гейове, лесбийки и. т. н. , приемам ги с радост (даже в момента имам приятел гей, който е уникален човек и е до мен), но АЗ НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ТАКАВА. По-добре да умра. . . Звучи откачено, знам. . . Но наистина в главата ми е каша и вече не знам какво е случва с мен, какво мисля и какво да направя. . .

Изгубих интерес към момчетата. . Малко по малко обаче той се засили към момичета. . . Идват ми някакви хомосексуални мисли в главата и вече наистина се побърквам. . .

Опитвам се да игнорирам тези мисли и да оставя нещата така, но не се получава. . Мислила съм за самоубийство и съм се самонаранявала 2-3 пъти. . Наистина ви моля за помощ и съвет. . Някой да го е преживявал? ? На психическа основа ли е, от пубертета ли е? ? Ако някой пита- момиче, 15, девствено, никога не съм имала гадже. Никога не съм имала и влечение към момичета. Всичко започна след идването на тези натрапчливи мисли.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Никола
Никола
15.09.2017 13:42
според мен не трябва да се притесняваш щом имаш влечение към момичета си хвани момиче като теб всеки човек си има определена ориентаци между момиче и момиче пак може да има любов и пълно удоволствие от сексуална гледан точка
3
0
Dinko
Dinko
12.03.2017 12:45
намери си истински зрял мъж които да знае как да се даржи с една жена и ще видиш че ще забравиш за глупостите всички жени са склонни кам би сексуалност дели ги няколко питиета но глада за истинско месо винаги наделява така че не се лишаваи и от двете
2
1
Потребител#172778
аз лично познавам доста момичета които са правили разни неща с други момичета, но в последствие им умръзва и намират някого който да им го нацепи във всички отвори(хахаахаххаха), а някои даже са женени в момента, та моя съвет е намери някое момче и го направи щастливв ! :)
4
1
maria
maria
30.01.2017 00:35
Виждам че, много си разтревожена по-добре спри и се успокой вредиш на себе си.
Не разбирам от какво те е срам от себе си или от приятелите си? Приеми се такава каквато си и сложи край на мъките си. Моят съвет е да опиташ връзка и с двата пола та тогава ще разбереш каква си. Но за начало се успокой а самоубийството е най-големия грях в всякаква религия най важното тука е да се успокоиш и да се приемеш. Много е труден живота на хомосексуалните и затова разбери дали си такава.
Възбуждат те жени,а мъже? Ако отговорът ти е не ти си лезбийка
2
0