Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»В съня си оказах помощ

В съня си оказах помощ

В съня си оказах помощ
Сънувах, че бях в магазин, за да си купя храна преди да отида на училище. Младо момче от нашата улица си вземаше кафе от автомат в същия магазин и изведнъж припадна. Реагирах веднага и се обадих на бърза помощ. Опитвах се да го държа в съзнание докато дойде линейката. Когато пристигна реших да го придружа до болницата, понеже близките му ги нямаше.

Оставих телефонния си номер в магазина, за да го дадат на брат му да ми се обади когато се появи. Знам кой е братът на това момче, но не знам къде живее и затова реших да постъпя така в съня си.

В болницата се оказа, че припадъкът е бил в следствие от преумора и трябва да си почива. Купих лекарствата, които лекарят е предписал, както и сладка храна, за да стабилизира кръвната си захар. Момчето още не се беше събудило когато брат му ми се обади. Обясних му къде сме и той дойде.

Казах му всички предписания на доктора и че трябва да си почива няколко дни, след което той се разплака. Успокоих го и го убедих да не се тревожи и че всичко вече е наред. След това си тръгнах, защото бях пропуснала почти цял учебен ден и трябваше да говоря с учителката си.

Тези две момчета ги познавам единствено по външен вид. Работих като касиерка в магазина, в който бях в съня си и оттам ги познавам. Не знам имената им. Бих искала да разбера дали този сън означава нещо, всичко беше като истинско и много се бях притеснила.
Ще съм Ви благодарна за помощта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
17.01.2017 17:12
Има сънища, които нямат никакво значение. Те са като фон за останалите. Ето все пак какво пише в съновника: Бърза помощ ако видиш насън, това е предзнаменование, че ще чуеш неприятни новини за близък роднина или приятел.
0
0