Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видях тъмния силует на починалия ми мъж да стой срещу мен

Видях тъмния силует на починалия ми мъж да стой срещу мен

Видях тъмния силует на починалия ми мъж да стой срещу мен
Здравейте, отдавна съм надминала детската възраст, ако ме разбирате. Едва ли е въображение или протекция на мъката ми, но след като почина съпруга ми от нелепа смърт. Започнаха страностите в жилището което живеем. Първата вечер след като разбрах, че е починал го сънувах постоянно се стрясках и като се събуждах вечерта имаше нещо бяло като мъгла, която се издига към тавана и така всяка вечер до 40-тия ден.

После се случките не спират до тук една вечер дойде една позната на гости и когато реши да си ходи вече беше станало здрач. Не бях светнала крушката в коридора понеже последните лъчи влизаха през прозореца но когато се завърших към него видях тъмния силует на мъжа ми да стой срещу мен. Не изпаднах в паника понеже бях бременна в третият месец. Помолих познатата ми да светне в коридора нямаше никой после обиколих ме целия апартамент но отново нямаше никой.

От този ден на татък започна чукане по една от стените в стаята която спим с детето, но това не е всичко стане ли вечер крушката започва да трепти като моржовата азбука. Виждала съм дете да преминава а не няма никой в апартамента освен мен. Една вечер слушах ме музика с същата позната и тогава изведнъж се случи нещо много странно колоните просто работеха но лаптопа беше изключен но някакъв силен звук проехтя по тях.

Друг път бях ме се събрали да играем карти но като стана полунощ чухме едно първо като течаща вода после прерасна в крясъци. И приятелите си тръгнаха веднага. В общи линии е пробвах с киприянова молитва пръсках с осветена вода но чукането по стената продължава вече две години и половина и започна да ме се появява едно и също число. В резултати от игра, на работата в оборота минаващи таксита. Регистрационни номера и така на татък. Та въпросът ми е какво ме преследва нямам достатъчно време да обясня и останалите странности.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Mia
Mia
07.03.2017 22:27
Първо много съжалявам за загубата ти!
А за историята ти първоначално си мисля че е разбираемо това че мъжа ти те наблюдава. Млад човек е бил, а и е искал да е с теб и детето ви. Но има нещо, което ме безпокои. Това почукване и музиката и т.н. това е все едно те притеснява. Мисля че не е хубаво. Не искам да те паникьосвам но нещата не отиват на добре. Чела съм доста подобни неща. Почукването мисля е признак че нещото иска да влезе д дома и живота ви. А останалите неща са все едно е подразнено че не му се получават нещата. И още нещо. Може да прозвучи гродно, но съм чувала в разни истории че където е родено и гледано малко дете, духовете се “привързват“ към детето. И това е настина зловещо. Премести се или направи нещо. Но моят съвет е не стой така. Може наистина да става нещо опасно..
1
0
Анонимен
Анонимен
25.03.2018 13:03
Вече се преместих ме
0
0