Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждам Луцифер в сънищата си

Виждам Луцифер в сънищата си

Виждам Луцифер в сънищата си
Здравейте. Момиче на 17 съм. Християнка съм, но по душа. . . сатанист. Не виждам нищо грешно в това мое решение и моля да не започвате веднага с негативните мнения.

Пиша тук понеже напоследък ми се случват странни неща. Няколко пъти точно преди да се събудя сутрин ми се явява Луцифер и започва да ми говори. Виждам го, но не мога да го чуя, и когато се опитам да му отговоря се събуждам и имам усещането за задушаване. Това задушаващо чувство не преминава през целия ден. Нося сребърен кръст осветен в църква за съображение за сигурност( не искам родителите ми да разбират още за това). Не се страхувам, но те няма да приемат нещата добре.

Художник съм, но от както Луцифер ми се явява в сънищата и дясната ми ръка просто понякога започва да отказва. Изпускам предмети и не мога да я контролирам.

HAIL SATAN.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#180523
"Християнка съм, но по душа. . . сатанист. "
Това е невъзможно. Това е абсурд. Или си християнка, или не си. Християнството е в постоянна борба със сатанизма. Исус казва, че не може да се служи на Бога и на Момона. Заиграването със демоничните сили е заиграване със разрухата и смъртта. Това е най-лошото нещо, което може да се случи на човек. Приятелски съвет от мен: Отречи се на глас от Луцифер. Не си и помисляй за какъвто и да е контакт с демонични и разрушителни сили. Изучи добре и внимателно християнството от Библията. Знай, че Луцифер е победен от Исус Христос.
2
1
maria
maria
30.12.2016 17:33
А това че , ти говори е ясен знак че иска да се свърже с теб. Но щом още не го чуваш имаш време да се спасиш от него пожелавам ти късмет.
3
1
maria
maria
30.12.2016 17:31
Ами опитва се да те обсеби не е ли ясно? Щом ти се явява значи се интересува от тебе а това никога не е на добре за хората. Ти каза че си приел сатанизма така че случките са съвсем нормални сатана контролира сатанистите, и нека да ти кажа аз съм християнка но с много сатанисти съм си писала, но просто ти обясних причината просто иска да контролира тялото ти и мозъкът ти явно и да ти вземе душата, спасявай се докато в време ,имала съм и аз дволски срещи.
4
1