Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Тя ме душеше в съня ми...

Тя ме душеше в съня ми...

Тя ме душеше в съня ми...
Здравейте! Вчера сънувах много странен сън:
"Бях в стаята си и беше вечер, почти нищо не се виждаше, тъкмо си лягах когато забелязах че вратата ми е леко отворена и там стои дядо ми и сякаш чака нещо. Легнах на леглото си когато видях как нещо тъмно и плътно преминава измежду сенките и дядо ми веднага стана и с някакво устройство мина през цяллата стая и като не намери това което търсеше си тръгна, а аз останах сама.

Тогава това нещо пак се появи и като че ли долетя до леглото ми и се спря точно пред мен, беше някакво момиче сянка което протегна ръката си и я постави върху гърдите ми, там където е сърцето ми. Усещах как сърцето ми започна да бие по-силно, опитвах се да извикам но или се давех или нямах глас. Слава Богу това продължи кратко защото успях да се оттърся от хватката на това създание и се събудих. . . "

Това беше съня, и доста ме тревожи. . . Поразрових се в интернет и открих сайт в който пише за същество което твърде много съвпада с това от съня ми, нарича се Мора или Лишанка, казва се че е невидима сила която се явява под формата на зъл човек или разярено животно и нощем, щом човека заспи Мората се появява и започва да натиска гърдите му и да пие кръвта му до такава степен, че човек започва да крещи от болка. Тя е свързвана с болести или смърт. . . Ако това е вярно има ли начин да се предпазя и какъв е той?

Ако знаете нещо по въпроса моля ви пишете в коментарите!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
tisisramzaobshtestvoto
tisisramzaobshtestvoto
19.12.2016 21:46
sen cok guzelsin tatilsin Mora :D lol
1
0
maria
maria
19.12.2016 05:46
Много неприятен сън,дано никога повече да не се върне. Но според мене е бил някакъв зъл дух,ти викала ли си духове нещо от тоя сорт?
Питам защото вече всеки втори е опитал да вика.
И силно се надявам да намериш обяснение на случвалощото се.
0
0
Zaicho666
Zaicho666
21.12.2016 20:41
Не, не съм викала духове. И да, и аз се надявам този сън да не се повтори
0
0
tisisramzaobshtestvoto
tisisramzaobshtestvoto
19.12.2016 21:49
ako e vikala nadqvam se da se varne silno se nadqvam i teb da te poseti :D HAil lucifer (v momenta varvi vtori sezon obrazovai se ) ;)
0
6