Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Прострелян приятел! Помогнете с разтълкуванетото

Прострелян приятел! Помогнете с разтълкуванетото

Прострелян приятел! Помогнете с разтълкуванетото
Тази вечер сънувах как с 3ма мои много добри приятели сме във фитнес залата и си говорим за храна, единият от тях дори ми даваше(С). Извеенъж се озовахме в парка до дома на единия от тях(Р). Там (С) ми стоеше до мен и ми даваше храна отново. Аз бях седнала на едно по-високо от тях място, а те седяха прави около мен. Аз си нареждаж храната, докато изведнъж останах само със С, а Р беше изчезнал някъде с М. Докато ги нямаше се появи момичето, което ме мрази с нейното гадже. Дойде до мен и ме прегърна(няколко пъти в съня ме прегърна; в съня сякаш бяхме приятелки). Постоянно питах къде е М.

Отнякъде се появиха много мъже, които търсеха М. М дойде отнякъде и отиде при тях. Аз му казах да се върне при нас, но той продължи да седи при тях и се скараха. Почти се сби с единия от тях. Но всичко се размина уж. М тръгна нанякъде, но въпросният мъж, с когото се скараха тръгна след него. Извиках на М да се обърне, но сякаш не можеше да ме чуе. След малко на улицата въпросният мъж го обърна и отново започнаха да се карат. М го удари няколко пъти в корема. Мъжа извади пистолет и го постреля няколко пъти. Изпаднах в ужас. Дадох си вещите на моята уж приятелка(която реално ме мрази) и нейния приятел, с когото не спираха да се прегръщат.

Затичах се към М. Не спирах да плачех. Виках да наберат 112. Жена му се появи отнякъде и аз я заведох при него. Точно срещу него се оказа че има линейка, която обаче не функционираше, защото беше част от огромен празник. Страшно много хора празнуваха отстрани.

Жена му намери оставена кола с ключовете и тръгна към болницата да го кара с нея. Всички останахме. Само аз бе спирах да плача. Някакъв непознат тръгна да флиртува с мен. . . Отидох при близки мои приятели да им съобща новината, но сякаш ми се присмиваха, че плача толкова. Оставих ги.

Отидох до баба ми, но тя също ми говореше как е глупаво да плача. Събудих се плачейки. Това е сънят ми, много рядко сънувам, помогнете ми да го разтълкувам
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
05.12.2016 17:06
Ако видиш насън пистолет, значи в реалността ще показваш властта и силата си. Застрелян човек ако видиш, е на лоша новина.
0
0