Ухапване от змия

Ухапване от змия
Сънувах стая пълна със змии, които ме атакуват и едната ми беше захапала ръката между палеца и показалеца. При което аз и троша главата с другата ръка, опитвайки се да я махна.

Беше толкова реален сън. На другия ден, още чувствах змията да виси на ръката ми и имах две малки червени белегчета, точно като от змииски зъби.

До сега са ми на ръката, не са се махнали. След няколко дни, сънувах хубав сън. Целувам се с мъж, който ме държи за ръката, малко над китката.

Не беше кошмар, но на другия ден имах на мястото, където ме беше хванал, белег все едно съм имала гривна на тази ръка и съм се пекла.

И мястото под гривната, си беше останало бяло. А аз гривна на тази ръка не нося и на плаж не съм ходила или на солариум.

И друг път съм сънувала странни сънища, които са се сбъдвали. По принцип, всеки ден си помня сънищата, но за първи път, сън ми оставя белег, след като се събудя.

Възможно ли е това и какво означава ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
06.03.2010 19:16
Имах една приятелка, чиято майка като била бременна с нея се стреснала от куче и се пипнала за крака. Останал й белег. Същият го има и приятелката ми още от бебе. Мисълта ми е, че тези белези, които ти излизат, може да са от силното чувство, което изпитваш по време на съня.
0
0