Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Чувах гласове на момиче, после тя се появи

Чувах гласове на момиче, после тя се появи

Чувах гласове на момиче, после тя се появи
Намерих си работа на по морето намерих си и апартамент бяхме аз и едни мои приятели. Аз бях в спалнята там спах те бяха в кухнята. Първите дни беши всичко нормално докато стаята ми незапочна да мирише на гадно. Постоянно чистех с всякви препарати и когато излязя и се прибера пак миришеше на гадно. Откакто се появи тази миризма започна ада за мен първоначално усещах хладни допири после когато си лягах да спа усетих че нещо ме сграбчва и на другия ден ме болеши гърба и спах на пусната крушка защото ме беши страх да я изгася.

След това чувах гласове на едно момиче как я изнасилват и бият дори мислех че ме наблюдават сънувах кошмари почти реални и как изнасилват едно момиче събуждах се потна с сърцебиене и само в тази стая ги чувах тези неща беши ужасно за мен защото ние бяхме на 3 етаж а на 4 нямаше никои и винаги вечерта ги чувах тези гласове на изнасилвания.

Чувствах постоянно напрежение усештане на нещо и момичето когато се появи в стаята ми беши с черна коса бяло лице без очи там бяха две черни дупки с черна тениска и черен панталон слаба. Толкова много се изплаших от това че на другия ден се махнах от там и до ден днешен не сам стъпвала там ! ! ! Беши ужасно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Mia
Mia
07.03.2017 23:02
Леле! Аз щях да си тръгна още с първата такава нощ..
0
0
Пламена M.
Пламена M.
21.10.2016 17:04
Трябвало е дори по-рано да си тръгнеш. Това е ужасно!
4
0
maria
maria
19.10.2016 12:19
Много досте си постъпила,че си се махнала от там!
Лошата миризма е знак,за демонично присъствие..
Може наистина някое момиче да е било изнасилено и убито!
А когато се случат много лощи неща на едно място демони се закрепват там и плашат,добре ,че си се махнала такива места нямат оправия.
9
0