Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помогнете ми за разтълкуването на тези сънища сън

Помогнете ми за разтълкуването на тези сънища сън

Помогнете ми за разтълкуването на тези сънища сън
Здравейте, на 25 години от София, сънувах в една вечер няколко съня, моля за помощ при разтълкуването им.

магазин за хранителни стоки с Мира (приятелката ми) и детето ни - Иво (нямаме деца все още)

такси от някъде в София до нашия квартал но ме остави в с. Лозен (имаме къща там), тях не ги бях взел в таксито, имах чувството че ги бях забравил, сметката беше 14 и нещо и имах точно толкова пари, но на шофьора му казах да ме остави защото имам точно толкова пари, шофьора ми каза че съм си изпуснал портфейла и ми го върна, возех се отзад но той го взе отпред.

Портфейла беше почти същия като моя, но с различно лого, държах и двата в ръце като слизах, видях че вътре има много пари. прибрах се вкъщи, малкия спеше на дивана, мира четеше на терасата, имаше още един тип с леко дълга коса, може би братовчед някакъв от страната на Мира (не го познавам), с него почнахме да броим парите вътре имаше 1000 куни + пачка от по 20 евро + около 7000 лева (портофейла не може да събере толкова пари)

друг сън но със същата предистория, бяхме в лозен гледахме животни на мястото на моята кола, на мира и беше писнало от "тея кози". сдобрих се с двама приятели с които сме скарани от месеци в колата и без да искам ги заключих там, но после се смяхме.

друг сън, с друга предистория, явно съм бил астронавт или съм участвал в нещо на някаква близка планета която в момента си беше "вдигнала щита", не беше нищо военно просто знаех че трябва да отида на всяка цена, отидох с обикновено самолетче което откраднах.

друг сън, с приятел който скоро се раздели с приятелката си се мотахме в някаква изоставена сграда, оказа се че чакахме да излезне друга приятелка която не съм виждал от много време за да ги запозная, тя дойде от някъде през сградата, после се оказахме пак в такси и приятеля ми беше впечатлен но му трябваше още време. След това се возех сам в таксито докато качвахме още хора.

Съновник:
3. Сънуваш ли, че си в магазин, значи ще си възвърнеш изгубени пари.
2. Возиш ли се на такси в съня си, значи че бизнесът ти ще прогресира, ще имаш нормални финансови постъпления и ще забогатееш.
3. Возиш ли се с компания в такси, значи ти предстои да бъдеш замесен в разправия.
1. Портмонето насън показва, че по някакъв начин ще обогатиш живота си.
2. Ако портмонето е пълно това може да означава неочаквани парични постъпления.
1. Ако сънувате или използувате наркотик - време е да си дадете почивка, за да възстановите силите си; ако друг ги използва - ще ви изнудят.
4. Имаш ли, видиш или доиш коза, значи ще имаш пари.
6. Гледаш ли в съня си как спи дете, в къщата ти ще царят разбирателство и задружие.
7. Ако насън гледаш своите деца, готви се за напредък и бърза кариера.
1. Сънуваш ли, че се сдобряваш с някой, значи ти предстои радост.
1. Сън свързан с планети, вещае благополучие, сбъдване на желанията и мечтите.
Возиш ли се в съня си на самолет, значи ти предстои бърз успех, ще осъществиш намеренията си и ще прогресираш в бизнеса.
5. Управляваш ли в съня си самолет, значи ти предстои голям успех или сериозна кариера.
4. Срещнеш ли се в съня си с познат човек, значи ще получиш вести.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
12.10.2016 17:56
Момче, всичко е ясно като бял ден - ще се сдобиеш с много пари скоро или ще получих някаква така примамлива оферта! И тези приятели, които си сънувал, сигурно ще връзка със забогатяването ти. Може би от тях ще дойде офертата.
0
0