Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Предупреди ме, че около мен има демони

Предупреди ме, че около мен има демони

Предупреди ме, че около мен има демони
Помните земетресението наскоро което беше през ноща в 2:03 почти навсякъде го усетиха имаше после два труса. . . Та не знам какво беше дали откачам или не но бодувах до 9 сутринта до това време ми се струваше че виждам нещо. . беше като сянка коята вървешепрозрачно такова но се долавяше с поглед много ме беше страх това беше вече сутринта по светло към 7 сутринта много ме беше страх усещах лека студена опитах се да поговоря с това нещо каквото и да беше - успях.

Комуникирахме с едно конче побутваше го за ДА като му задавах въпроси мислех че откачам викнах майка си казах й да не ме мисли за луда седнахме на леглото а срещу нас на бюрото сложих една топка и й казах да гледа казах на това нещо каквото й да е да я бутне и се случи почна да се търкаля и падна на земята а нямаше земетресение.

Разбрах че е един приятел който почина предупреди ме че около мен и имало деммони които ми вещаели злото дали наистина е така или той е самия демон. Казаха ми да не обръщам внимание на това каквото и да е защото хората откачали от тея неща. Просто сега ми остана време да напиша историята. Помогнете ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Dinko
Dinko
12.03.2017 12:23
бе за най сигурно бих те посаветвал да посетиш крастова гора за няколко дни ако си чувала там е част от КРАСТОВИЯ КРЪСТ и нищо зло не може да издаржи на любовта която излачва ако ли нямаш вазможност пиши ми на фейс бука динко жеков от обзор за да ти кажа поне оште 4 метода за отарване от подобни зли навлеци
0
0
maria
maria
11.10.2016 13:01
Как така някой ти е казал че имаш демони? Знаеш ли ,че всички хора имат демони?! Гора главата и не се притеснявай отвръщай с безразличие и може би всичко ще се оправи. А тоя дух 99% е пак демон отначало се правят на добри ама след време си показват истинското лице/ характер!
3
1
Mia
Mia
07.03.2017 23:06
Отново съм съгласна с теб.
И момиче, наистина мисля че не е хубаво да общуваш със създанието. Може да се привърже към теб и после няма спасение..
1
1
Барни
Барни
10.10.2016 22:13
Извикай свещеник или просто се премести.Попринцип е вярно,че като игнорираш е най-добре.Но до колкото знам,демоните или лошите духове не се занимават с хора със силни душевни вибрации.Много опции имаш.
Пък и недей общува с такива неща.Не е на добре,просто си сложи 1..2 кръста наоколо или сложи сол на прага на вратата или по краищата на леглото,те не могат да минават през такива неща.
Ако имаш въпроси питай на Лично,не гледам коментарите много : )
6
0