Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Не знам от какво са, но се плаша

Не знам от какво са, но се плаша

Не знам от какво са, но се плаша
Здравейте! Днес докато бях в апартамента на приятеля ми вечерта се появиха някакви червени течни петна по плочките. Решихме че е някаква боя, но просто там в коридора няма откъде да се появи. По късно когато се прибрах в нас се появиха същите петна, но в банята ми и бяха лилави.

Реших да ги докосна и петното остави някаква кафява точка на пръста ми и просто отказва да се махне, а пробвах с какво ли не. Изтрих петната от плочката само за да се върна по-късно и да видя още едно такова петно отново лилаво и не знам от какво са. . не е боя няма откъде да се появи. . Ако някой знае нещо моля да ми каже. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
maria
maria
04.10.2016 11:11
Вярвам ти защото съм имала работа с демонични сили. Ако темата е истинска не е трябвало да бараш петната и аз съм имала такива случки като твоите но просто с различни неща! Един път видях на раклата си захар а аз нищо не съм слагала че да има,и дори опитах онова дето прилича на захар,но нямаше вкус може би сгреших! Имам и друга случка веднъж на пердето се образува фигура с рога и глава на козел 2-3 дена стоеше но аз не издържах и мръднах пердето и го развалих.. Разбирам те,ако казваш истината не е трябвало да пипаш..
1
0
Пламена M.
Пламена M.
03.10.2016 16:31
Здравей. Самите петна имат ли някаква форма или образуват ли някаква форма. Може да е сатанински символ, пентаграм или просто някой да се опитва да ти каже нещо...
1
0
sunshiine12
sunshiine12
04.10.2016 10:11
ами тези в моята баня бяха без форма, а тези в апартамента на приятеля ми бяха доста и не се замислих да ги огледам за формата ..
0
0