Мега странен сън

Мега странен сън
Сънувах как приятелка и аз сме в кола и както се забавляваме ни спира полицай и ни води на някъде изкачвахме се по някакъв път до нещо напомнящо на гараж с малка стаичка отстрани тази стаичка не за пръв път я сънувам както и да е.

Приятелката ми плати на полицая и направи нещо на колата и сякаш се състезаваше с нея беше и дала посоки защото колата завиваше на определена посока всеки път и аз бях в нея и по едно време тя влезна в улица която беше без изход и като и казах спри тя спря но сякаш част от слоя и беше изхвърчал можех да я вдигна и да вървя с нея от сива стана жълта картонена кола и след това отново се озовах на мястото със стаичката беше като улица на село имаше маси със странни създания със антенки на тях бяха със издължени муцуни и антени.

Целите бяха кафяви кожата им беше суха та това беше само едно от тях беше ниско както и повечето само дето като влезнах в едно помещение беше като коридор и то в страни имаше маси на които седяха тези създания но те за разлика от това което седеше отвън бяха много дебели и с големи носове изведнъж се озовах в яйце едно малко хартиено и цветно яйце но странното беше че можех да го контролирам

Уголемявах го сякаш душата ми беше затворена вътре и я контролирах с ръцете си и по едно време се освободих тръгнах по коридора но така и не намерих изхода и така завърши съня ми. Какво трябва да значи този сън. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
03.10.2016 16:45
Предстоят ти вълнуващи неща. Възможни са сериозни неприятности с близките си, поради това че те не харесват предложенията и идеите ти и не те разбират.
0
0