Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Влизам, а той пиян с друга жена

Влизам, а той пиян с друга жена

Влизам, а той пиян с друга жена
Здравейте, имам нужда от вашият отговор. В действителност със съпругът ми в момента НЕ сме в много добри отношения, постоянни скандали за дреболии и т. н.
"Сънувам, че съм вкъщи със големият ми син и готвя. Изведнъж решаваме да отидем до магазина, но аз оставям яденето на газовия котлон, защото магазина по принцип е зад блока. Не знам как и къде се забавихме, Минавахме и ни затъваха краката в една кална улица, озовахме се пред по-голям магазин/ нещо като МОЛ/ и влязохме вътре аз да поразгледам, а детето да поиграе. В един момент поглеждам часовника и е 19:00ч. / час и половина, откакто сме излезли, а аз готвя/. Започвам да звъня на мъжа ми, а той не ми вдига. Тичам към вкъщи и по едно време виждам малкия ми син/ Иван/ пред един павилион. Една жена ми казва, че го взела от детска градина, защото градината затворила и нямало кой да го вземе. Друг човек ми казва, че мъжът ми е в кръчмата.

Влизам, а той пиян с друга жена. Седнах при тях, запазих самообладание, той ме представи на жената, че съм съпругата му. Казах му веднага да ставаме, че котлона работи и може да сме се запалили. Качваме се в колата и аз съответно започвам да крещя, да питам коя е тази, казвам му че знам че му е любовница и че затова се държи лошо с мен. Крещя му как може да се напие с друга, а да не вземе детето от градина, питам как може изобщо да го забрави. Обръщам се назад, а там е само големия ми син. Пак започвам да креща" Пак си забравил Иван, това на нищо не прилича".

Започваме да го търсим, но го няма. Върнахме се, а пред павилиона нямаше никакви хора, детето също. Караме из квартала доста време и накрая го намерихме в някаква затънтена улица, клекнал до тротоара. Качи се в колата и плаче. Аз го питам много ли се е изплашил, а той не може ми отговори- само ме гледа с ококорени очи и плаче. "

Събудих се разтреперана, така и не разбрах какво е станало с газовия котлон. Има ли значение този сън или просто го родил болния ми мозък. Благодаря ви предварително, очаквам отговори! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
08.09.2016 18:24
Мисля, че сте на кръстопът. Сънят говори за многото натрупани съмнения и жлъч в душата ви. Ще е добре наистина да поговорите с мъжа си, ако е нужно дори почивка си дайте, но сънят показва, че скоро и децата ще започнат да страдат от създалата се ситуация. Поради това е добре да реагирате като зрели хора. Най-малкото, че този стрес и подобни сънища вредят и на вашето състояние, нерви, работоспособност и цялостно състояние.
0
0
Sunny
Sunny
02.09.2016 11:36
Видимо сте притеснена за положението във вашият брак, госпожо, заради това сте сънували този сън. Отделете малко време само за вас двамата, само за вас, без деца, без никой друг, сам самички. Отидете на вечеря, на пикник или просто останете вкъщи и правете с*кс, нищо друго. Помислете дали проблемът не е във Вас, защото ако говорите на мъжът Ви по този начин, който е описан в текста и да му крещите, значи имате проблем, но този човек не ви емоционален отдушник, той е ваш съпруг и трябва да го уважавате като такъв, както и той да уважава вас. Просто като започнете да се карате Вие просто си замълчете и му кажете, че няма защо да се карате и всичко е минало, станалото-станало. Просто се променете малко към добро. Всяка сутрин като станете Вие му направете кафе и просто му кажете с усмивка "добро утро, как спа, мило". Пригответе му любимото ястие за вечеря и т.н. Ако има промяна във Вас, ще има и в него, но след време. Ако не се промени, значи грешката е в него.
1
1
Антония Р.
Антония Р.
29.08.2016 17:56
Защо не проведете един разговор с мъжа си, щом нещо ви притеснява?
0
1