Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Осъзнах, че с мен е свършено

Осъзнах, че с мен е свършено

Осъзнах, че с мен е свършено
Нов абонат съм и това е първото нещо което споделям.

Сънувах как съм в хотел в който съм сега и спя. По едно време чувам как някакви хора седят на терасата. някакво момиче идва и сяда на леглото ми докато спя. Аз ставам и започвам да я гоня. После се оказвам на плаж с родителите ми и братчето ми. . . Което д много досадно и за да помогна на наще аз му предлагам да тичаме из плажа при което той се засилва скача във водата която на вид е спокойна и плитка и потъва всякаш някой го дръпна надолу.

Моята реакциа беше да се затичам и да скоча във водата да го спася. Водата беше мътна и нищо не виждах а същевременно плувах надолу и надолу. . . Усещах вина, но в един момент чух някакво бълбукане всякаш той изплува и в този момент осъзнах че съм стигнал прекалено дълбоко че да мога да изплувам и с мен е свършено при Което осъзнах че сънувам и се опитах да си отворя очите но се парализирах и усещах чуждо присъствие беше много гаден сън. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
09.09.2016 16:51
Предстои да загубиш подкрепа и опра. В стаята ти може да има чуждо присъствие, тези хора на терасата може да са преживели нещо или да искат да те предупредят. Разпитай в хотела дали не се е случило нещо фатално в тази стая.
0
0