Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Как да преодолея Сънна Парализа?

Как да преодолея Сънна Парализа?

Как да преодолея Сънна Парализа?
Здравейте, преди 1 ден се случи нещо необичайно когато си гледах телевизия на тъмно защото така съм свикнала :Д по ми е кеф ох както и да е преди един ден (вчера) ми се случи да получа сънна парализа може да не сте я чували, ако искате да знаете за сънната парализа напишете в гугъла сънна парализа е все едно както си гасех телевизора нали задрямах и в един момент тялото ми спи а ума знаете работи и не мога да мръдна а преди да получа това нещо си питам абе и очите ли не мога да мърдам :Д е все тая извинете все ви отекчавам и когато не мога да мръдна нищо не мога да направя.

Стоях в поза забита глава в ръцете стоях така накъде около 20-30 минути а после чух нещо в хола да скача така де аз съм на дивана заспала и това нещо скача 1 час и се смя и се смя и ми идеше да му цепна един после когато мина този 1 час то дойде към мен но преди това каза нещо не можах да разбера какво точно и ме хвана за ръката но в този момент аз се събудих и успях да изляза от тази сънна парализа моля кажете това как да се махне докарва ми кошмари ама айде след 1 седмица всичко стана океи моля пишете съвети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Магдалена
Магдалена
27.07.2016 11:45
Аз също съм със сънна парализа. Значи аз усещам когато изпадам в сънна парализа и за да не стане това помръдвам някоя част от тялото ми. По време на сънна парализа е възможно да се халюцинира (т.е смеха) на мен ми се привиждаха извънземни и тема подобни същества много се уплаших но после разровичках и открих за какво иде реч...
0
0
Пламена M.
Пламена M.
18.07.2016 17:57
Те демоните винаги са около нас и най-лесният начин да ги видим, е именно при сънната парализа. Няма как да го избегнеш, ако тръгне да се случва. Просто гледай да не тръгнеш след тях, защото ако се отдалечиш много от тялото си, то ще бъде превзето от демон и ще се луташ между световете.
2
1
Потребител#172778
аз лично не вярвам, че твоята парализа е продължила толкова дълго, по принцип трае само 1-2 мин най-много!!!
Парализата се предизвиква от умора най-вече а има и една друга теорема - за посещение на демон да. Най-често този демон може да е някой познат, който използва момента на умора да се възползва от случая, макар че и той може да не знае това в същественост.
1
0