Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам да се получи нещо между нас, дайте съвет

Искам да се получи нещо между нас, дайте съвет

Искам да се получи нещо между нас, дайте съвет
Така има едно момиче което го харесват повечето момчета както и аз но го крия та тя е същата като мен на характер забавна, добра и е красива била е рекламно лице на какви ли не работи познаваме се от около месец но не съм и писал или говорил за мен миналата вечер започнахме да задълбаваме разказах и това онова и каза че ще дойде уикенда заради нас (2 момчета) но стана по-топла към мен отпусна се и започна да ми изпраща сърца това не е от голямо значение но. . .

пиша само и единствено защото искам да се получи нещо надявам се да помагате защото накрая ако се издъня пак ще бъде много разочароващо за мен. . . Помагайте ми нека всеки който чете това да остави препоръка какво да направя 1 минута работа БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Swetoslawa
Swetoslawa
10.06.2016 14:04
Първо малко е странно , че момчетата сте 2 и второ Дикана има право. Ти си мъж давай по смело
0
0
Дикана
Дикана
04.06.2016 15:48
бъди достатъчно смел да й признаеш, защото ако не, трябва да бъдеш достатъчно смел да я гледаш как обича други!
1
0
Барни
Барни
04.06.2016 00:23
Не слушай никого на 100% от тук,дори и мен.

Всеки си има съдба и при всеки човек нещата работят различно.На едни им се отдава един жест,на други пък не.Някои момичета харесват по-грубите мъже,а трети пък нежните.От личен опит ти го казвам.

Ако искаш да си подготвен в интернет има предостатъчно видеота,какво да се прави на среща,как да накараш момиче да те хареса,как да и привлечеш вниманието и прочеи.
Изгледай ги,вземи си поука от тях.Пообработи ги пред огледалото примерно и сам виж,кое ти допада и кое не.

Но най-важното бъди смел,но не прекалено и реагирай според ситуацията.
1
7
Кристина Черникова
Покажи ясно, че я харесваш, защото ако ти не направиш първата крачка, тя може да не се престраши, дори и да си ѝ симпатичен. Успех!
3
3
Пламена M.
Пламена M.
01.06.2016 16:53
Ами обичайните неща, за които момчетата все по-често забравяте: Дръж се добре, прави ѝ комплименти, подари ѝ нещо ( не е задължително, имам предвид цветя, цвете или нещо такова мило), изслушвай я, опитай се да разбереш от какво има нужда и ако можеш - помогни да се случи и такива неща.
2
2
яуоо
яуоо
30.05.2016 21:13
Кажи й,че я харесваш !
2
6