Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чух как казва: Бягай по-добре! Настигам те!

Чух как казва: Бягай по-добре! Настигам те!

Чух как казва: Бягай по-добре! Настигам те!
Сънувах че:
Се пробирам от баба. Разстоянието от вкъщи до тях е много кратко. По пътя слушах музика на слушалки. Когато приближих къщата си имаше един човек който приличаше на ловеца от Елмстриит, но без шапка и с зелена кожа. Аз съм от тези които до някаква степен преценяват по външния вид на хората и кой не би предположил, че е психопад като изглежда така. Свалих си слушалките и се опитах да се дистанцирам. Подминах го и го чух как казва "БЯГАЙ ПО ДОБРЕ. НАСТИГАМ ТЕ. " Аз се гипсирах, той ме повали на земята и извади една глава увита в наилон. Започна да се хили.

Странно беше, че ме беше повалил точно пред къщата на госпожата ми от детската градина и аз знаех, че тя е вътре в къщата си. Исках да извикам. Отворих си устата да издам звук, но не можех да кажа нищо, устните само ми само се движеха и повтаряха тихо "Пом, пом, пом. . . ".
Започна да ми се вие свят когато се събудих в леглото си. Сънувала съм толкова много кошмари и този не беше най-страшния. Зловещото беше, че когато бях все още сънена, току що излязла от съня си аз все още си дивжех усните и тихичко повтарях "Пом, пом, пом. . . ".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#159134
И аз преди сънувах доста сънища от този тип. Не се тревожи, едва ли този сън би се "случил". Сънищата винаги се опитват да те предупредят(или поне в повечето случаи), че нещо ще се случи. До колкото знам този сайт може да показва какво означават определени сънища. Защо не погледнеш ? :) Гледала ли си, или случвало ли ти се нещо през деня, което би могло да те е впечатлило или афектирало, че да сънуваш нещо такова ?
0
0
Пламена M.
Пламена M.
05.04.2016 17:28
Спри със страшните филми, съвсем сериозно говоря, не е заяждане или подигравка. Просто казваш, че сънуваш и други кошмари, недей да си го причиняваш и просто ако не ги спреш, то поне ги намали.
7
0
луиз
луиз
04.04.2016 11:47
абе ти акъл имаш ли и я отиди и се прегледай и ти си само за психиатрична клиника бе момиче и ей ама значи
1
22
Потребител#159134
Хайде стига с обидите. Хората трябва да си помагат, а не да се обиждат. Ако не можеш да помогнеш с нищо или само смяташ да обиждаш, то по-добре си затвори голямата уста и не казвай нищо. :/
0
0
Ванеса
Ванеса
05.04.2016 19:42
докато съм в психичната клиника ще си мисля за теб и как главата ти ще изглежда забита на кол.
3
17
плами
плами
03.04.2016 19:41
Наистина е странно....случвало ми се е,това е нещо като бълнуване и е възможно като се събудиш още да бълнуваш,спокойно...имай едно наум все пак,защото сънищата са предупредителни винаги,в твоя случай е сърах от преследване при мен е същата историйка:гонят ме,хващат ме и не мога да извикам и се събуждам бълнувайки...
5
16
Ванеса
Ванеса
05.04.2016 19:43
Най- смисления коментар който съм получавала
3
15