Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!

Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!

Имам най-хубавото семейство, а искам да го напусна!
Здравните, мъж на 36 г съм историята ми е следната. Имам връзка със момиче от 10г имаме две прекрасни деца! Винаги съм изпитвал страх дали ще се справя с семеиният живот още от самото начало не бях сигурен дали съм готов за деца! Винаги когато е трябвало да ги гледам съм се потискал и изпитвал нежелание да го гледам! Имало е кавги в къщи дали съм щастлив с жена ми и аз винаги съм и казвал че съм но май. . . Не съм удовлетворен от живота си а имам най-хубавото семейството но не го чувствам някак си! Вече почнаха натрапливи мисли от около 1 г доста откачени! Ходя на психолог и психиатър не искам да пия хапчета! С ДВЕ ДУМИ ИЗГУБИХ СЕБЕ СИ И СЪМ КЪМ КРАЧКА ДА НАПУСНА СЕМЕИСТВОТО СИ! ТАКА ОСЕЩАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКРИЯ НО ЩЕ БЪДЕ МНОГО ТЕЖКО ДА НАПУСНА СЕМЕИСТВОТО СИ! МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ОТ НЯКОИ МИНАЛ ПРЕЗ ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
52
40
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Катя
Катя
01.04.2016 12:26
Най-голямото богатство са децата ти-аз съм логопед и съм работила с изоставени деца от някой родител -понякога травмите са големи. Н направи така,че те да са щастливи и да не им липсваш!
2
1
Ли
Ли
31.03.2016 18:41
На някои хора просто не им се отдава да имат деца, раждат ги само поради различни причини - вече е време например. Предполагам, че не ти се иска в действително да имаш семейство, може би ти се иска да водиш свободен живот и затова се чувстваш така.
3
1
Пламена M.
Пламена M.
30.03.2016 18:09
Мисля че усещаш, че е крайно време да направиш решаваща кратка. Вместо да бягаш, мисля, че трябва да се обвържеш. Не се беше замислял, нали? Купи един пръстен и предложи брак на приятелката си.
11
1
miglena
miglena
30.03.2016 18:07
Истинската ти същност е тази, когато си при семейстово си. Не си ли щастлив, когато си с децата си, когато те са добре? Децата са най-голямото богатство, а това, което ти имаш, е мечта за мнозина. Не го губи от глупост. Най-добррото ще е да проведеш разговор с близък човек. Ако не искаш да говориш с жена си, то сподели на приятел, роднина.
5
1