Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сън за бабината къща

Сън за бабината къща

Сън за бабината къща
Здравейте преди доста време сънувах доста странен сън който ясно помня и до днес. сънувах че стоя на някаква тераса и за миг си помислих за къщата на моята баба която ме е гледала доста години но след като почина родителите ми поеха грижите за мен.

та както си мислих за къщата в един момент се озовах точно пред нея всичко си беше същото както го помнех различното беше само една табела сочеща наляво и една надясно който бяха една върхо друга неим обърнах внимание и развалнувана влязох в двора влязох в къщата баба беше там но сякаш неме виждаше имаше още една жена с нея те си говориха и по едно време баба извади от шкава куп с некролози прелиствайки искара моя и каза на жената че аз отдавна съм била починала след което видях лист и химикал на масата и написах бабо аз съм петя след което осъзнах че някак си мисленно съм се пренесла там. немога да го разталкувам този сън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
20.01.2016 17:47
Мога да кажа, че ако видиш некролога си насън, това е добър знак. Означава, че ще се радваш на дълголетие и крепко здраве. за другото не мога да ти помогна, но е наистина странен сън.
6
0