Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Искам да се разделим,но съм бременна!

Искам да се разделим,но съм бременна!

Искам да се разделим,но съм бременна!
Здравейте! Искам да споделя историята си с вас. В момента живея с човек от когото съм бременна, но с всеки изминал ден ме прави все по нещтастна, изнервя ме и постоянно прави неща, които не ми харесват (пие, и има лошо пиянство, понякога употребява наркотици. ). За тези, които ще кажат "Да си мислила от кого забременяваш" искам само да кажа, че детето е правено с желание, не бих го махнала и съм готова да го отгледам сама, ако се налага. Имам и финансовата възможност и психическата нагласа затова. Проблемът се състои в това, че този човек не ме прави щастлива по никакъв начин, даже напротив.

Искам да се разделим, но прекалено много съм свикнала с него и най-вече ме е страх да не сгреша, като го оставя, макар че вече съм на път да го зарежа, тъй като той не проявява никакво разбиране към мен. Може би съм по изнервена от бременноста, но щом му се развикам или му кажа че искам да се разделим, започва да ме обижда и унижава по всякакъв начин. Използва това, че съм бременна, за да ме нарича дебелана, която никои мъж нямало да вземе и т. н.

Отгоре на всичко не чувствам никаква любов и разбиране, никаква подкрепа и започнах да имам чувството, че това вреди и на детето, което нося. Чувствам се сякаш съм под невероятен стрес, дори изгубих желанието си за живот. Нищо не ми се прави и нищо не ме прави щастлива. Моля ви, дайте ми съвет и още един път повтарям, че знам от кого съм забременяла. Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Меги
Меги
28.08.2016 15:49
Здравей и от мен. В момента състоянието ти е малко по "трудно",но в този живот ти си най-важната,след няколко месеца друг ще те измести,но сега си ти. Помоли го да си поговорите и да си изясните отношенията,поне до момента на раждането,все пак това бебе е и на двамата,дай те му първите мигове на семейно щастие. Но пак казвам ти и бебето сте най-важни и мисли за вас,ако ти е трудно и изнервящо тръгни си. Хората сме устоени така,че когато имаме пронлем търсим причината в околните,но не и в себе си. Помисли и той как се чувства и забрави малко "АЗ". Успех и сигурна съм че каквото и да решиш ще е решение взето от любов към мишлето.
0
0
Homer
Homer
26.07.2016 12:06
Хормонален дисбаланс, патка заспала....
0
7
Аз
Аз
08.07.2016 08:43
Всяка бременна жена е под голям стрес. Факторите са очевадни и няма смисъл да изреждам. И милите ни мъже трябва максимално да се постараят този наш период да мине по леко. Да ни обръщат повече внимание, да ни обсипват двойно с любов, но за голямо съжаление не всеки умее да сложи чуждото щастие пред своето собствено. Мила не заслужаваш някой, който ще те нарича дебеланка! Не заслужаваш наркоман и алкохолик! Щом имаш възможност да отгледаш малката си рожбичка сама- БЯГАЙ! И не поглеждай назад! Един ден той много ще съжалява! Моята майка се раздели с баща ми когато бях на 4-5 годинки. Отгледала ме е напълно сама. Вярно, че е било трудно, но помежду ни има изключителна силна връзка. Така че си събирай багажа и се махай от този боклук! Успех и кураж!
5
0
A-l todorov
A-l todorov
04.05.2016 09:37
Az ne mislia che ima kakavto i da e smisal da prodaljavash da jiveesh po tozi nachin nai veche shte izmachvash detenceto sled kato go rodish na postoiani problemi stres nervi hvashtai si bagashcheto i se mahai kato nemoje da te oceni shte namerish niakoi koito moje
0
1
Diivni
Diivni
10.04.2016 14:43
Може би си прекалено чувствителна в момента заради положението ти, но това не значи че чувствата ти се влияят от това. Това което изпитваш и чувстваш е истинско но леко по усилено. Ако мислиш че този човек не е за теб, то наистина е така, а след появата на детето ти ще ти е още по зле и няма да може да се зарадваш дори на детето си.Аз останах с бащата на детето си и не е имало и ден да не съжалявам. Всеки път давам шанс на нас заради именно това дете, но смятам да дам шанс само на мен заради това дете, което живее в не здравословна обстановка всекидневно. Успех и хубаво си помисли дали искаш така да продължаваш да живееш, защото той няма да се промени.
4
0
рос
рос
09.04.2016 22:27
Ти си под стрес,в момента си и много чуствителна ,хормоните те правят такава и всичко те дразни и изнервя,мисли добре защото сам да гледаш дете е много трудно ,знам ,че сега света ти изглежда по различен ,но всичко е в твоите ръце!Успех
0
2
konche30
konche30
09.04.2016 21:51
не мога да ви разбера жените, винаги като забременеете излизат тези проблеми, как преценявате и избирате мъжете до Вас, само като чета как се държи с теб, съм сигурен на 100 процента че ще е така и занапред.Мой съвет ставай и си заминавай, така поне може да имаш шанс да срещнеш някой свестен докато го чакаш този да се съвземе...някога!!!!
4
0
Поредното превъплащение ?
Поредното превъплащение ?
20.01.2016 23:41
Не желая да общувам с Вас. Коментирах чужд пост. В изблик на поредния пристъп, госпожице booommm/Reginа, сте забравили от чие име сте пуснали историята.
2
24
Regina
Regina
21.01.2016 09:52
Не съм забравила,а използвам истинското си,а не потребителско име.Надявам се не и проблем!!!
29
16