Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страдам от силен страх и сомнамбулизъм

Страдам от силен страх и сомнамбулизъм

Страдам от силен страх и сомнамбулизъм
Здравейте.
От около година не съм човекът, който бях заради силен, натрапчив и непреодолим страх от болести и смърт. .
Започна с постоянните новини, смъртта съсед, и вероятно много други подтискани страхове, спрях да излизам, спрях да отговарям на мобилния, напуснах работа.

Няколко дни след като напуснах всичко се влоши, започнах да пия много алкохол, за да ''имам'' контрол и някакво спокойствие, не исках да спя въобще, защото, ако заспях се събуждах на улицата, в гаража и т. н. след себе си намирах хаос. . .
Започнаха натрапчиви мисли, още фобии, мъчението продължаваше. Е реших да отида на лекар, той ме прехвърли към психиатър - обясних на човека всичко, неговото заключение е ''Параноидно - Биполярно разтройство и посттравматичен стрес''

Изписа ми лекарства, не исках да ги пия, но според хората трябваше виждаха ме, че увяхвам бавно, но сигурно, но не след дълго се убедих, че лекарствата ме тровят - спрях ги, подобрение никакво само временен опиянен ефект, почти като при алкохола.

Още повече се натъжих, че никой и нищо не може да ми помогне, повтарях си, че ще умра, една вечер стоях и за пореден път се наливах, докато не ми дойде мисълта да се самоубия и поне аз да реша как да стане - колкото и глупаво да е, опитах.

Пак се събуждам в болница с белезници, държаха ме няколко дни за наблюдение и дойде денят в който ми казаха да си ходя.

Ето ме сега, отново още по-зле, всички около мен страдат точно заради мен, а аз пак потъвам и търся ''сламката на спасението'', помогнете ми да си помогна. . моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
miglena
miglena
07.12.2015 16:33
А дали не се превръщаш в Хълк, след като заспиш?
3
3
levius
levius
07.12.2015 20:06
Да, също така съм и Батман, мерси..
3
3
Пламена M.
Пламена M.
07.12.2015 16:33
Ами лекарите не те тровят - само ти така си мислиш. Върни се към лечението и се придържай стриктно. А щом пишеш в интернет, значи си достатъчно зрял и образован човек, който трябва да се осъзнае и да разбере, че е крайно време да се стегне!
0
2
Ники
Ники
07.12.2015 01:50
Виж, успокой се и недей да бъдеш сам, приятелка, семейство, приятели, знам, че ти е трудно, но просто недей, знам от личен опит през какво преминаваш. Излизай по-често сред природа и дръж ума си зает! Не ставай заложник на мислите си, имай доверие на семейството си поне, никога повече не опитвай да се самоубиеш, мисля, че знаеш какво казват ''куршума минава през един, но отнема много повече''.
Прави това, което обичаш, напуснал си работа - хубаво, намери си такава каквато харесваш и такава каквато ще работиш с кеф, важното е да си спокоен и щастлив. Не мисли за глупости, а тренирай изкуството на непукизма, сигурен съм, че ще успееш.
Успех!
3
41
eleonora
eleonora
06.12.2015 17:56
Ot koga go imash somnambulizma i spomni si zaradi kakvo se e porodil, straha e svarzan s neshto i ako znaesh, nqma da mislish za tova, spri da mislish za losho, a za ljubov, tq vinagi pomaga, misli i jivei zaradi nqkogo.
0
2
някой
някой
06.12.2015 17:51
имай вяра!
0
2