Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах Дявола и Исус в един и същ сън

Сънувах Дявола и Исус в един и същ сън

Сънувах Дявола и Исус в един и същ сън
Снощи сънувах Дявола, образът му беше както често се изобразява с големи рога. Странното в съня ми беше, че лежахме с леля ми на една спалня и си говорихме. . после се появи Дявола, ту изчезваше ту се появяваше. . . тя ли беше Двола или той беше приел нейния образ да ми се яви, не знам, съжалаление помня много малка част от съня, сънувах и снимка на Исус или Бог? Не помня какво си помислих в съня. . . Беше мъж с средно дълга брада, дълга, тъмна коса, казвам снимка, защото не е типична икона, украсена, бляскава с ореол и т. н Как да го тълкувам това? За първи път ми се случва да сънувам Дявола и Исус в един и същ сън. . преди също съм сънувала Бог и Дявола, но никога в един сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
даниела йорданова
даниела йорданова
04.12.2015 07:00
Не! Има само едно тълкувание..и то е че Дявола е в битка с Исус за твоята душа.Най-вероятно Бог много пъти през животата ти те е викал и подавал ръка, а дявола те е атакувал. В библията пише, че едни сънища са от Бог други са от дявола трети наще собствено внушение. БОГ НИ ПИШЕ ЧЕ В СЪН ЩЕ НИ ПРЕДОПРЕЖДАВА. Обърни се към Бог, ако искаш да поговорим се свържи с мен..аз имах доста сънища като твоя.
4
2
Pixie
Pixie
04.12.2015 22:52
Kak da se svarja s teb?
1
2
Пламена M.
Пламена M.
02.12.2015 15:42
Прецени дали леля ти не ти мисли злото или случайно е попаднала в съня ти. Когато видиш Рогатия в съня си, ти предстои да те излъжат (леля ти). Ако ти говори нещо, ще бъдеш подведен от нечестни хора. Също така може да значи, че ще се омъжиш. Образът на Бог се появява в противовес на него и означава, че те очакват успехи и радости в семейството и работата.
2
1