Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»С кои зодии си допада най-много зодия Стрелец?

С кои зодии си допада най-много зодия Стрелец?

С кои зодии си допада най-много зодия Стрелец?
Здравейте, приятели
Имам питанка към стрелците в този сайт. Бихте ли могли да споделите, с кои зодиакални знаци си допадате най-много и какво например ви отблъсква в тези, които не ви допадат ? Как изразявате чувствата си когато имате симпатии? Игноритате ли този, който ви привлича ? По какъв начин флиртувате? Моля, информирайте ме, ако знаете нещо повече за зодиакалният знак! Търсих в много хороскопи, но би ми се искало да получа информация от хора родени под този знак или такива, които са имали/имат връзка със стрелец. Искрено моля да ми отговорите - така много ще ми помогнете.
Благодаря Ви предварително. )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
AndraiA
AndraiA
01.11.2015 17:30
Колкото до пасването по зодии....стрелец и телец уж не си пасват...,ама при нас стана. Трудно мелим брашното , но пък по подходящ от него (за мен) не мога да си представя :).
8
8
AndraiA
AndraiA
01.11.2015 17:26
Мъжът ми е стрелец, а аз съм телец...Старая се да не вярвам тея зодиакални щуротии, но не е никак трудно да се индетифицират повечето характеристики на стрелеца в него. Даже е доста очевадно. Затова ще попиша за него като типичен представител на описанията за стрелец...
Има много бърза мисъл, знае какво си иска и идва да си го вземе независимо кой си, какъв си! Доста е нетактичен и вятърничав...даже бих казала, че понякога си е просто крайно мързелив.....особено ако няма какво да блъска адреналин в главата му до откат! Интересува се от култура и изкуство, и е доста чувствителен. Убижда се лесно, ядосва се изведнъж от дреболии и в двата случая е склонен да се съри цялмесец! Флираджия си беше и сега си е закачлив , но аз си го знам какъв е и не ми пречи..Много мил и вдетинен баща стига да не му е изчерпано търпението до край. На него почти няма начин да не му личи дали е доволен от нещо или обратно, стрелците са доста явни и почти не представляват мистерия....моят мъж си е доста открит ноо не обича да го разпитвам прекалено много. Когато положението в къщи е спокойно той е най-милото същество на света...чак започва да се държи като дете. Когато се караме е много остър...отнема време да се свикне и важното е да не се приема твърдде на сериозно. Ако не иска повече да се занимава с някого- просто го зарязва изведнъж и повече не го търси за нищо, не си прави труда да му се обяснява. Иначе е много страстен в интимно отношение.....абе огън си е от където и да го погледнеш и умереността не му е присъща. Ако мъжът който те вълнува е стрелец и ако проявява интерес към теб ще ти го покаже непременно. Ама не бързай дя му се връзваш, че той често не си пада само по 1 жена...има си планове B и C....Ако си навита поне за забавление , то ти е гарантирано такова. Стига само да му отърваш на авантюристичния алъл.
15
8
Kiril Djurov
Kiril Djurov
30.10.2015 10:00
Е хубава работа ... Стрелците сме готини и весели хора ... Но чесно казано си насжаме по лъв, водолей, скорпион... но все пак всеки си има свой собствен характер и не зависи от зодиите... А за флиртовете :D :D :D НАЙ ДОБРИ СМЕ В ТОВА
12
43
stempz
stempz
28.10.2015 09:46
Да бъдеш стрелец или да не бъдеш туй е въпросът.Все срещам хора ,които са видни проницатели и гадатели,питат ли питат за зодиите и след това следват анализи,етикети,оценки и заключения.Истината е една.характера и действията на човек не се определят от един час и една дата в даден момент,а от възпитанието,средата(семейна или обществена)и душата със нейната кармична памет .Естествено има една обща характеристика ,която важи за всяка една зодия,но тя е леко измамна.Не бъдете повърхностни и не поставяйте мисленето си на сигурното за вас междублоково пространство,а го пуснете и из целия град:)
1
48
stempz
stempz
29.10.2015 00:06
излишен беше целия пост по твойта тема,ама ме разсмя и не се сдържах,хубавото е че закриваме темата,лошото е, че познавам доста като теб,но както се казва в такова положение да сме живи и здрави:)
3
50
Потребител#162415
Личи си,че гориш по разпаленият ти начин на спорене.Всеки вярва ,в който и каквото си пожелае. Предпоследното ти изречение с поговорка - беше излишно. ;) Не се връзва с темата на разговор. Имам висок критерии за личностна система и хората,които могат да задържат вниманието ми върху себе си,включително и тези,които харесвам са щатливци. Притежавам критичен ум,който често ме спасява от недобронамерени хора. Едва ли въобще ме познаваш,но едно обобщаващо изречение за финал - хора,използвачи,хранещи се от мъката,която предизвикват в другите - НИКОГА НАМА ДА БЪДАТ ДОСТОЙНИ В МОИТЕ ОЧИ :))
27
0
stempz
stempz
28.10.2015 20:04
не се паля,горя:))не залагам на зодии и хороскопи:0,както писах има някаква обща характеристика, която цели донякаде нещата,но като цяло всичко е инвидуално.не съм стрелец,за радост:)ако исках да пиша че си повърхностна ,шях да го напиша,,обобщавах група от хора ,които се целят на тъмно.какво значи да усетя душата му и мотивите зад действията незнам.Всеки ,който го е страх ,върши глупости и една поговорка-отнасяй се с другите така, както искаш те да се отнасят с теб-ако не се отнасят правилно,не значи че не са стойностни хора,а просто различи от твоето мислене хора.
0
44
Потребител#162415
Какво се палиш ? :DDDD Ти да не си случайно зодия стрелец ? Дишай ;) Между редовете,горе,в питанката ми се криеше една личност,за която ми се искаше да науча нещо повече. Да почувствам душата му,да усетя мотивите зад действията му. Доказателство,че не съм " повърхностна" ( както усетих,че опитваш да намекнеш)е именно факта,че за пръв път пускам подобен вид текст в сайт с молба към подвластните на зодията да ми разкрият малко повече. За мое много голямо разочарование всяка дума,която съм чела в хороскопите идеално описва същноста му,което за твое нещастие ( предполагам) противоречи на твоите твърдения.Както и преди съм казвала има изключения.
22
2
лала
лала
27.10.2015 10:48
Здравей,аз съм жена Стрелец..Много съм луда и се влюбвам много бързо,но със същата скорост и хората ми омръзват.Най-много си допадаме със другите огнени знаци,най-вече с други Стрелци,до сега най-дългите ми връзки са били с 2 Лъва и 1 Овен.В тях ми харесва страстта,честността(която за нас е най-важна),разнообразието,жаждата за живот,оптимизма,движението.Не ми допадат скучни и задушаващи типажи,не ми харесват овъртания,игрички и най-важното от всичко е да не ме ограничават-свободата е на първо място.Мразя хора,котио не обичат децата ,животните и природата-направпо ме отблъскват.Изразявам се директно,взимам веднага това което искам и затова ппонякога греша,но късно го осъзнавам.Показвам какво чувствам,никога не пестя емоции иу чувства,никога НЕ се крия и не игнорирам.Правя ли го значи ,наистина не харесвам този човек и това причината да го избягвам.Флиртувам ня=авсякъде и с всеки,типично за зодията,но това никога не е със замисъл.Най-важното е ,че успееш ли да ни спечелиш и най-вече да задържиш интереса ни ,кото не е лесно,се влюбвеаме яко и сме верни.Когато си тръгваме е рязко и завинаги .
27
42
Пламена M.
Пламена M.
26.10.2015 18:11
Жените Стрелци са силно привлечени от мъже Овни и Деви. За мъжете обаче не знам. Жените са доста позитивни, верни, красиви и умни. Флиртът им е повече игра, отколкото наистина.
8
5
Рони
Рони
25.10.2015 21:51
Половината от стрелците , които познавам са женкари. Но много зависи и от асцендента. Като цяло имам хубаво мнение за тази зодия. Според мен мъжете овни и лъвове водят класацията по изневери :D хаха
0
42
Потребител#162415
Едва ли само горе споменатите зодии са склонни към изневери,понякога дори и трезво мислещите зодиакални знаци са способни на подобни действия. За да бъда честна ще отбележа,че определено наклонности имат свалячите...просто защото не могат лесно да задържат очите си върху една жена :DDD,но нека си признаем,че имат вкус . Определено биват привлечени от красиви и подържани дами. Благодаря и на теб за отговора!:))
9
6
В.С.
В.С.
24.10.2015 22:15
Аз съм близнаци, познавам стралци те си падат по скорпиони, луди са по водолеи, но най-обичат други стрелци :)
21
1
Потребител#162415
А можеш ли да ми дадеш още някаква информация ? Да речем...как изразяват чувствата си? :))) Благодаря ти за отговора!
14
3