Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах предложение за брак

Сънувах предложение за брак

Сънувах предложение за брак
Здравейте, наскоро сънувах интересен поне за мен сън и искам да го разтълкувам. Сънувах, че съм слугиня в едно имение, но действието беше в сегашно време, бях облечена в стандартната за камериерките черна, дълга до коленете рокля с бяла яка и бяла диадема на главата. Носех кафе на човека, който притежава имението, в кабинета му.

Когато влязох погледнах мъжа той беше може би най-красивият мъж, който съм виждала той беше тъмнокос и синеок. Когато сложих кафето на бюрото той ме погледна извади кутика за пръстен, отвори я и ми предложи брак. Аз се изплаших и започнах да тичам, изхвърчах от имението веднага. Много интересен сън струва ми се ако знаете как да разтълкувате съня моля пишете коментар.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
подли камериерки
подли камериерки
30.10.2015 20:28
Що не прие?
2
0
miglena
miglena
20.10.2015 16:38
Нямам представа какво точно означава, но мисля, че може да си си спомнила минал живот. Или си гледала много сериали :D Единственото, което чух, е че ако сънуваш красив мъж, ще завиждаш на злощастник.
2
2
Никол
Никол
21.10.2015 23:45
Възможно е всичко изброено,но ако трябва да съм честна не гледам туски,индииски,латиноамерикански и всякакви подобни сериали.За романтични филми дума да не става всички те ужасно ме отегчават,ето защо не вярвам да е заради сериал или филм,но благодаря за отзива.:-)
1
2