Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам нужда от съвет

Имам нужда от съвет

Имам нужда от съвет
Вече за втори път сънувам приятеля си. Сънувам го като два различни човека с едно име, но с две разлики.

Разликата е, че единият е добър, а другият е лош. Все сънувам, че добрият май е винаги до мен, че ме обича страшно много и никога не ме оставя.

А другият ме отбягва и се държи лошо с мен. Странното е това, че тези двама мъже всъщност в реалноста е само един май.

Аз започнах да си обяснявам сънищата по този начин, че може би аз самата съм раздвоена и объркана.

Снощи пак сънувах същото. Сънувах, че съм учиничка и пропускам часовете, защото работех нещо.

Беше един страхотен следобед, когато училището свърши, се качих на един влак с тези две момчета. Този, който вървеше с мен и ме обичаше и онзи, който се държеше студено и лошо с мен.

За мен те бяха като един, май в две тела. Бях тайна, той не ме поглеждаше дори, а другия се влачеше едва ли не в краката ми.

Озовахме се на едно като баир, с много скамейки. Там имаше и много други деца. Аз седнах и до мен седна онзи, който искаше да бъде с мен и ме обичаше.

Той толкова желание имаше да бъде с мен. Много странно се чувствам наистина. Странното ми е, как мога да сънувам един човек в две тела. Едната част по - добра, другата по лоша ?

Кажете ми ви,е какво мислите по въпроса, защото аз съм объркана. Този сън се повтаря и определено има за какво и аз искам да разбера, ако мога.

Благодаря ви, ако и вие успеете да ми помогнете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Gabriel
Gabriel
24.02.2010 05:11
Здравей.
Много са факторите от живота ти, които не са известни на мен и биха могли да повлияят на сънищата ти.
Аз имам едно предположение.
Според мен двамата мъже символизират твои срахове. Първият мъж, който много те обича и се влачи в краката ти, символизира твоят страх от обсеване, тоест да не би приятелят ти да те обича по такъв начин, че да не те остава да дишаш и да те задушава с любовта си. Другият мъж, символизира страх от безразличие и изоставяне. Тоест да не би след време ти да се превърнеш в поредната мебел от къщата и накрая той да те изостави.
Също можем да свържем този сън и със страхът ти от трайно обвързване.



Аз мисля че цялата работа се върти около факта, че ти си сигурна в любовта и чувствата си към него, но не си убедена напълно в неговите към теб. Ако това е така, седнете и поговорете на 4 очи, сподели му за сънищата си и се опитай да се увериш, без двоумене, какви какви са неговите намерения и дали факта че ти казва, че те обича и е готов на всичко е истина или говори това за твое успокоение, или пък като го казва го мисли, но при първия проблем, ще се види само димут му. И всичко това направи за твое успокоение.

0
0