Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми
На 34 години съм. Преди една година загубих брат си и от тогава не знам коя съм.

Какво правя, не ме интересува нищо, а и никой не го е грижа за мен. Винаги съм била на последно място в моето семейство.

И когато имам най - голяма нужда от тях, все ги няма. Започвам да си мисля за смъртта.

Мисля си, че там няма да ме боли вече. Объркана съм адски много. Помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (66)

Изпрати
Любка
Любка
30.12.2015 12:19
Здравейте и от мен. Аз също съм в депресия и нищо не ме радва. Животът загуби смисъл,след като загубих татко,нищо не може да го замени и утеши болката ми. Ту вярвам,че е някъде в друго измерение и ще бди над мен,ту се питам дали наистина е така и не е само красива измислена приказка за успокоение на скръбта? Казват,че времето лекувало. Не,не лекува! Липсата си остава! Питам се защо трябваше да ми отнеме Господ,като знае колко силна връзка имахме? И колко време ще мине,докато ида при него? Почина преди едва 3 месеца,нямахме време да се простим,всичко стана бързо. Чувствам се самотна и уплашена.
0
2
Ели
Ели
21.08.2015 11:53
Здравей !
Прибери се в къщи ,мило момиче! И да знаеш , че там всички те обичат! Говори с тях , излей душата си пред майка ти , тя няма начин да не те разбере и да не ти помогне, каквото и да се е случило. Живота е пред теб и съм сигурна , че с малко усилия и от твоя страна и спомощта на близките ти , твоето щастие предстои.
3
0
коко
коко
09.06.2015 16:59
Миме, я се стегни!!!
2
2
тони
тони
15.03.2015 14:20
здравей мила,господ решава кой кога да прибере. така е решил господ. не изпадай в безтегловност. за някои хора смъртта е нещо което смразява душата-ти си от тези хора. други хора приемат смъртта като нещо нормално. има едно интересно предаване по една телевизия в което ясно се дават доказателства че душите на умрелите са живи и са сред нас. предаването се казва медиумът от лонг айлънд. ако го гледаш ще повярваш че ти не си сама и че брат ти е до тебе всеки миг от живота ти. ти си жива и можеш да се вземеш в ръце и да продължиш да живееш и да си поставяш цели. ако имаш представа за какво е мечтал брат ти -опитай се да осъществиш някоя негова мечта. той ще гледа и ще се радва а и ти ще се измъкнеш по лесно от състоянието си на безтегловност. освен това защо трябва да си здрава физически а душата ти да е мъртва-това нито на тебе е необходимо нито на брат ти който е до тебе макар ти да не вярваш в това. стегни се и продължи живота си със силен дух и вдигната глава. сега е момента да се научиш да бъдеш смела.
6
0
Стефан
Стефан
19.12.2014 17:18
Срещай приятели помага
2
0
m
m
18.09.2014 22:00
Здравей! Моите съболезнования за брат ти!
Но сега е момента да му покажеш колко го обичаш.
Как да го направиш ли?
Покажи колко си силна,осъществи мечтите си,
ако ти си добре и той ще е добре!!!
Няма нищо по-важно от живота !!!
Живей !!!
Пожелавам ти от сега нататък ,единствените ти сълзи да са от радост, вярвай , няма невъзможни неща!!!
8
0
Бисер
Бисер
19.08.2014 11:57
Спри да мислиш за това и от утре започни на ново всичко, знай че от утре всичко ще е красиво и хубаво. Знам че е трудно но трябва да го направиш. Ставаш сутрин и се радвай на всичко на вятъра, на цветята, на тревата, на животните, на хората около теб, на всички се усмихвай и прави добро. И ще видиш как всичко ще стане стойностно и красиво за теб. Аз също съм минал през това цялото ми семейство изгоря в пожар, майка ми, баща ми, сестричката ми. Трудно е и боли много но не се предаваме затова сме на този свят за да се борим и повярвай ми всичко е кръговрат след лошото винаги идва доброто и красивото.
9
0
мира
мира
29.06.2014 22:48
тук си,никой,има нужда от теб,това е смисъла на живота,
психолог може да ти помогне.опитаи
2
0