Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Послание от дух ли беше?

Послание от дух ли беше?

Послание от дух ли беше?
Здравейте. Преди няколко дена ми се случи нещо доста странно. Легнах на обед за малко да подремна, колкото да си почина. Точно преди да се събудя усетих присъствие зад мен. Някой ме погали по главата. Когато се обърнах нямаше никой и като цяло апартамента беше празен. Същата вечер сънувам, че е зима, но ужасно студена, като че ли беше ''руска '' зима. Намирах се на доста централна улица. Облечена с яке, бяла шапка и бели ръкавици. Спрях се за момент на едно място и си сложих ръцете пред лицето, като ги стривах една в друга за да се сгрея (или се молех не помня/може да е било едно от двете, но не съм много сигурна кое точно ). Когато погледнах напред едно момче се запъти към мен с много дълго палто и си беше сложил качулката. Доближи се до мен и когато посегнах да го погледна в лицето виждах само черно и той ме погали по косата както ми се случи по-рано, дори и ми каза нещо, но не помня какво точно беше. Ако някой може да ми каже какво значи ще Ви бъда наистина благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
07.10.2015 15:38
А повтори ли се сънят?
0
0
miglena
miglena
05.10.2015 08:55
Пробвай с положително мислене и нагласа. Лошите духове и сили се гонят само с положителна нагласа. Винаги носи някакъв амулет в теб - кръстче или нещо, което мислиш, че те закриля :)
0
2
Smilena
Smilena
02.10.2015 22:47
Да.. и аз си мисля ,че определено е някакво послание . Подобна случка отново се повтори вчера ..наистина си е плашещо
0
6
miglena
miglena
01.10.2015 17:28
И аз сънувах човек без лице.. Проверих и се оказа, че общуваш с хора без амбиции, което те поставя в риск да се обезличиш покрай тях. Не знам до колко е истина, но случката, я която усещаш как някой те гали по главата, е притеснителна. Напълно е възможно някой да се опитва да ти каже нещо, особено щом идва и в съня ти...
0
4