Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»ПОМОЩ!!! Уроки или енергиен вампир?!

ПОМОЩ!!! Уроки или енергиен вампир?!

ПОМОЩ!!! Уроки или енергиен вампир?!
Здравейте!

Така да започна студентка съм в 3 курс! Проблема ми е от една година, т. е от началото на 2ри курс. Имам една колежка, просто е страшно отблъскваща. През първата година бяхме в нормални отношения, но през втората година нещата станаха просто непоносими, имам чувството че като отида в университета и ме погледне ми прави нещо – повръща ми се, глава ме боли на моменти нетърпимо, а да не говорим, че има едно постоянно напрежение в мен, даже страх! Да не говорим, че постоянно трябва да ми подрива авторитета, да подлага под съмнение всяко мое действие независимо, пред колеги или преподаватели.

Когато ми се наложи да контактувам с нея изпадам в панически атаки. Аз съм човек, който не е от търпеливите и не съм от страхливите, случвало ми се е след скандал с нея с дни да се чувствам, като парцал, стигала съм до повръщане и обезводняване. В такива моменти не може да се стои около мен, сменям настроения през пет минути.

Какво ми е направила не знам, но ви казвам много малко ми трябва или да избухна или да пропадна в някаква дупка + това и отвратителни те главоболие и повръщане!
П. С: Всичко съм опитала! Да проведем разговор, като хора да не би да съм виновна аз - но за тази съм явно не съм човек. Карали сме се, резултатите са горепосочени те неща. Пробвах с игнориране, пълно игнориране, но тя все ще намери нещо да каже, да ме изнерви или да каже че съм по долу от нея.

А да не говорим, каква завист има от нейна страна особено за оценка на изпит. Не съм такъв човек, не съм завистлива и не съм скандалджийка, не мога вече. Ходих да ми бае, моя леля която като дете ми е баела, но това е до момента в който се засечем и се започва! ! ! Лятото не сме имали срещи, но просто като се видим отново не знам какво ще стане!

Моля помогнете, не съм се сблъсквала с такова нещо до сега! Казаха ми че може да е урока или енергиен вампир, но не действа нито синьо око нито баене нито червеният конец! :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Хараламбий
Хараламбий
16.02.2016 01:50
Душа, така се манифестира омразата.

червения конец трябва да е вързан на лявата ти ръка на 7 възела и да е обаян. но и това може да не помогне.

единственният начин е, да я обичаш. да, знам звучи странно, но трябва да гледаш на нея със съжаление като по нисше същество. а когато изпитваш любов към нея и към себе си, тая любов усилва аурата ти и няма да и влияят толкова атаките.

Щом ти се повръща чак, значи аурата ти е мн слаба или си и направила нещо, за което си виновна, и тя те мрази за това нещо много.
същата история ми се е случвала.
0
0
Анести
Анести
15.09.2015 12:24
добре, щом не е руско дете значи, ако е леко мургава, има странни зъби, кожата и е леко прозрачна със леко тъмни венци, то значи си имаш работа с "Дроу ларж гръцка проститутка" кажи и от мене че ше запратя целия им полуостров в друга галактика !!!
0
0
Анести
Анести
12.09.2015 14:20
оо имаш си работа със сатанист, ако пък има руско потекло да знаеш че е 100% такава, правилния начин за справяне с проблема е чрез отъждествяване на правдата, ако не знаеш как става това звънни на феберето (ахахахаха) това последното е шега.
0
48
noname666
noname666
14.09.2015 21:02
Не няма руско потекло! как става това с отъждествяване на правдата? Какво имаш предвид! Благодаря предварително!
0
4