Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Демон или аз полудявам?

Демон или аз полудявам?

Демон или аз полудявам?
Здравейте, казвам се Мартина и ще ви разкажа мота история. Преди време гледах Заклинанието и Анабел. Филмите ми станах много интересни и за това се разрових из интернет за още информация за демоните. Бих могла да отбележа, че научих доста за тях, но отскоро започнаха да ми се случват странни неща и се питам, параноясвам ли или наистина около мен витае нещо? Вчера, докато се прибирах от тренировки, чух тежки стъпки зад мен, бързо се обърнах, но там нямаше никой. . . Предния ден, докато си решех косата пред огледалото в стаята ми, видях как няколко малко кичура бавно се дигат нагоре, сякаш духаше вятър, но вратите и прозорците навсякъде бяха затворени, а и наблизо нямаше климатици или вентилатори. . .

Миналата седмица се видях с една приятелка и докато тя ми разказваше къде е ходила на море, рязко ме заболя главата и изпищях. Силен и пронизителен писък. Наоколо нямаше друг, так че никой освен Яница(моята приятелка не ме чу). Тя помисли, че е грубо да прекъсвам така, но след като ѝ казах какво е станало, ми помогна да се прибера, тъй като бях много отпаднала. Сърдечно моля всеки, който може да ми помогне, да пише в коментарите. От една страна ме е страх, да не би да полудявам и параноясвам, но от друга, ами ако наистина около мен има демон? Предварително благодаря, на решилите да ми помогнат. :s:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Мартина
Мартина
28.08.2015 19:07
Много благодаря, че ми обърнахте внимание :). Всъщност ми се случи и дръго странно нещо, вчера станах сътринта и реших да поразтребя бюрото си. На него имаше стара тетрадка в която си записвар различни неща за демоните, щом я докоснах се почувствах сякаш някой беше изцедил цялата ми енергия, а тъкмо се събуждах от здрав и дълъг сън. Приседнах на леглото, бях сякаш изпаднала в транс, но се окопитих, щом чух мама да ме вика на закуска. ПС:Съжалявам, ако има правописни грешки
0
0
Невена Фиркова
Невена Фиркова
28.08.2015 16:19
Според мен,косата ти се е наелектризирала.Иначе не знам.Според мен изчакай още малко да видиш какво ще стане и тогава...
4
0
Ели Граменова
Здрасти смятам че няма от какво да се притесняваш . Ето го и моето обяснение : Стъпките може да са от всичко, случката с косата е много проста - наелектризирала се е прочети в Гугъл за да не се впускам в дълги обяснения и накрая главоболието според мен е от стрес :)
4
0
stempz
stempz
27.08.2015 23:31
стегни се ,младо момиче си!момичетата имат по развито абстрактно и въображаемо полукълбо и затова са по склонни да си набиват филми ако мога така да се изразя!има два пътя нещо да се закачи за тебе-единия ти да го извикаш,другия да си много слаб психически!мислиш ли ,че кръстовете и иконите спират дяволите да се обличат в расо и да проповядват в църквата:)вярата и любовта е това което те освобождава от ниските вибрации.тези филми промиват мозъците на хората,объркват представите им.самия факт ,че пишеш тук в форума и се съмняваш,не буди притеснение,притеснение е когато чуеш по новините някой който е бил тих и добър половин живот изведнъж да полудява и да убива роднини или непознати.все пак ако продължават да се случват странни работи,отиди да ти четат киприяновите молитви,пий повече заредена ,може и сребърна вода,медитирай-медитацията е добра,защото повишава жизнените ти вибрации-всичко в тебе е струна ,която вибрира и носи информация и пак ти казвам стегни се!:)
3
1
stempz
stempz
28.08.2015 12:13
хах:)сляпата вяра все пак е повече от липсата на такава!ти знаеш ли какво е медитация и трето око?и знаеш ли откаде идва кръстта?каква критика съм отправил,та аз и давам пътека която сама да избере да върви или не.за тебе имам един съвет-научи се да приемаш различните точки на другите и мисли преди да пишеш или да говориш:)жива и здрава!
1
0
стасито
стасито
27.08.2015 11:45
ако искаш помощ ми пиши на лс във фв станислава недева на английски
0
0
Мартина
Мартина
26.08.2015 22:02
Благодаря за полезните съвети :) . Покръстена съм, но наистина смятам да започна да нося кръст. Надявам се всичко да утихне.
2
0
Tiffany
Tiffany
01.09.2015 12:57
Това е много добра идея. Носи си осветено кръстче на врата и не се притеснявай от нищо! Господ винаги ще бъде с теб. Никога повече не чети подобни неща за демони и прочие, чети за Бог. И не забравяй - вяра и позитивно мислене! Успех
0
0
maria
maria
26.08.2015 21:23
Демоните са видяли,че ги проучваш и те седят до теб. Демоните търсят млади хора- за тяхните зли дела! Започни да носиш кръст, и ако не си кръстена се кръсти. ( човек като не е кръстен няма ангел-няма никаква защита) Никакви пентеграми не,носи сатанински са,едната е сатанинска,другата е вещерска, а вещиците служат на сатаната!
5
0