Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Търся хора, които разбират от демони

Търся хора, които разбират от демони

Търся хора, които разбират от демони
Едно момче се забърка с демон, и си има проблеми. Не знае как да се отърве, демона го стряска по-много начини, причинявал му е и болка.

Обръщам се към хора които разбират от демони, и такива които знаят как се гонят. Търся някой който може да помогне на това момче по-някакъв начин с съвет или с друго, пишете коментари в темата защото наистина е важно.

Ако някой поиска да се свърже с мен, нека пиши на лично ако не иска публично благодаря на всеки който е писал.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Dinko
Dinko
12.03.2017 19:00
има няколко начина които са по бързи от екзорсизма които така или иначе в нашата православна църква отцъства най гарантираният е с крастова гора да прекара там няколко дни и всичко ще исчезне има и друга църква която лекува бясове еквивалент на демони става с класическа музика бе мога да ти помогна наистина но много по лестно ще е е в открит диалог намериме в фейса динко жеков от обзор на латеница да поговорим и с точност да ми обясниш как го е привлякал въпреки че мога да предположа че сам ги е викал нали с дъска иладжа или с подобни методи
0
0
ImSerious
ImSerious
26.09.2015 22:33
Аз разбирам но ми кажи как точно се е забъркал с него за да ти кажа какво е положението.
0
0
Потребител#152723
Кървавата Мери не е демон, а дух. Демоните си стоят в ада, не се намесват в този свят, особено в България хората обладавани от демони се броят на пръстите. Най-много да е обезпокоил някой дух..
Демоните не оставят нещата спокойни всеки ще ви го каже.
8
1
Аня
Аня
16.08.2015 20:17
Демон не може да бъде изгонен лесно
Трябат за целта
1.Спиритическа дъска
И силна воля
Успех
4
4
Потребител#159134
Спиритическата дъска само ще влоши нещата. Така има вероятност дори още повече демони да дойдат. Дъската не е за хора, които не знаят как да я използват (та дори много опитни хора са си навличали големи проблеми с нея)
2
0
Потребител#152723
Как по-точно се е забъркал с демони? Защо и къде?
5
0