Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънищата ми се сбъдват

Сънищата ми се сбъдват

Сънищата ми се сбъдват
Чувствам се супер странно. По принцип винаги съм била скептично настроена към тези неща и винаги съм мислела, че сънищата са просто фантазийки и просто игра на въображението. Докато сънищата ми не започнаха да се сбъдват. Не буквално разбира се, а в контекст.

Вечерта преди да съобщят, че има облак с радиация, идващ от Чернобил сънувах атомна бомба над Варна, която просто си стои в небето с огромен брояч и когато времето свърши вместо да избухне се запали и пръсна радиация навсякъде.

След няколко дни сънувах, че един приятел от класа ми ми казва, че ще се връща в Италия или ще заминава за Германия и като се събудих си казах, че това вече наистина са простотии, но следобяд на същия ден ми казаха, че заминава.

А около 2-3 месеца преди това пак бях сънувала този мой приятел от класа (когото харесвам ;d). Та, сънят беше следния - качвам се по стълбите към класната стая, която е на третия етаж, но стълбището между втория и третия етаж е в ремонт. Все пак решавам да продължа по него, но нагоре липсват 4-5 стълби и той е горе и ми казва да скоча и че ще ме хване, но аз не се съгласявам и тръгвам към другото стълбище и после незнайно как се загубвам и не успявам да го намеря. Впоследствие нещата с него се объркаха, никой не предприе никакви действия, останахме си като децата само с намеците и закачките и преносно казано се изгубихме.

На някой случвали ли му са се такива неща и има ли начин да се разбере кога едно нещо е "пророчески" сън и кога е просто художествена измислица на скучаещ мозък? Питам понеже не ми се вярва нон-стоп да сънувам само неща, които ще се случат и искам да мога да ги разграничавам. Има ли някакви характерни белези или е просто като шесто чувство, че това ще се случи? Освен това имам безпогрешна интуиция. Може двете неща да са свързани. . . Не знам и затова питам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Портокалката
Портокалката
20.12.2015 23:52
За пръв път си позволявам да пиша. Нямам представа историите тук колко са истински, но ще ви разкажа за моя сън. Бях на 26 със сериозен приятел от 7 години. Бяхме си говорили за деца, но определено имахме намерение да поизчакаме още малко. В разгара на лятото се готвех за "женско" море с приятелка. Много коктейли, плаж, СПА процедури и т.н. Две седмици преди това за първи път сънувах следното: Държах в ръцете си малко бебе повито и опаковано като по филмите. И за мой ужас то ми проговори: Мамо, моля те не искам да пия и да пуша... Няма да навлизам в подробности от съня мисля че това е достатъчно. Не му обърнах внимание. Продължих да си излизам, да си пуша и така... След около седмица сънувах абсолютно същото. Стори ми се странно но пак не обърнах внимание. Погледнах си календарчето имаше цели две седмици до дата евентуално да ми закъснее цикъла. "Лято е, отпуска съм ще се забавлявам" казах си и продължих с нощния живот и цигарите. Вече бях в Сл.Бряг. Прекрасен хотел и място пълно с барове и нощен живот. Приятелката ми пристигаше на следващия ден. През ноща сънувах същото бебе. Каза ми същото. За трети път. Събудих се. Притеснена. Отидох до аптеката. Купих тест за бременност. Shuer Check. Още го помня. "Глупости правиш си казвах, дори не ти закъснява какво ще покаже този тест, побъркала си се". Направих го. След пет минути дръпнах капачето. Имаше ярко розова черта и една мнооого бледо розова до нея. "Отрицателен е" казах си "Трябва и двете черти да са ярко розови". Успокоена тръгнах да изхвърлям теста с опаковката за да не всявам смут в приятелката ми. Точно да контейнера за отпадъци беше аптеката от която купих теста. Реших да попитам с риск да изглеждам глупаво. Фармацевта ме погледна с усмивка и каза "Това по принцип значи положителен". Спомням си че ме обля първо гореща, после студена вълна. И явно съм припаднала. Отиде женското море :-) още на следващия ден приключих с цигарите, коктейлите и вредните навици. Отидох и на гинеколог. Каза че не вижда бременност защото е мн рано да отида след две седмици като ми закъснее. Отидох. Бях бременна. След още няколко седмици ми казаха и че ще е момче. Но аз си знаех. Милото ми детенце което обичам повече от всичко ми се яви за да ми каже че не иска да пие и да пуши... Да ми казва който каквото иска. Има нещо не знам какво но има!!!
6
0
Велин
Велин
28.07.2015 17:31
Има така наречените ''Божи пророци''.Може ти да си една от тях незнам.Ако е така ЧЕСТИТО:) Малко е възможно защото и аз съм имал такива сънища но те са рядкост при мен.Дано и аз съм пророк :) :)
2
0
▲○•Dreamer•○▲
▲○•Dreamer•○▲
28.07.2015 07:20
И на мен много пъти ми се е случвало сън да се сбъдне. В повечето случаи е като дежа вю (или там както се пише). Но като цяло са части от ежедневието.
3
0
ссу
ссу
27.07.2015 10:12
И е точното време да разбереш че си мразен и да си обереш крушите
0
3
Яна
Яна
28.07.2015 13:53
Надявам се, че най-накрая си го осъзнал и няма да виждам повече твои коментари.
3
0
az
az
27.07.2015 09:55
Никога не е късно да станеш достоен човек
0
4
Силвестър Де Фрай
Силвестър Де Фрай
26.07.2015 23:35
Към повечето коментатори - никога не е късно да порастнете! :)

Към авторката с този странен избор на никнейм (поне от мея гледна точка) - да, вярно е, че сънищата могат да показват бъдещето. Обикновено човек познава сънищата си и усеща кое са лиготии и кое пророчески сън. Едва ли някой ТВ маниак вярва, че наистина ще скочи върху движещ се влак, ще влезе вътре и сам ще обезвреди терористите от съня си. Но има неща, които не се базират на впечатления и случки от живота ти. Всеки ги усеща - една моя позната казва, че сънува малко и винаги помни само важните (т.е. пророческите) сънища. Аз пък винаги имам едно и също чувство тогава, когато съня ще се сбъдне.
5
0
Яна
Яна
28.07.2015 13:51
Благодаря ти :) А за клоуна ... Имам панически страх от клоуни, може би затова си го избрах това :D
3
0
maria
maria
26.07.2015 20:25
Аз съм същата като теб! Сбъдват ми са винаги сънищата и то само след няколко дни!
4
0
Оффф
Оффф
27.07.2015 13:07
Ти ня всяка история коментираш "и при мен е така" или нещо подобно. Бахти простотията!!!
0
4
аз
аз
26.07.2015 16:40
Искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма, искам да те няма
0
6
Парче Философ
Парче Философ
29.07.2015 00:14
После да не запееш "Губя контрол, когато теб те нямаааа? Не виждам смисъл да остана" Хората не осъзнават какво имат, докато го загубят - та сигурно и ти ще си така. :)
2
0