Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах как и кой е построил пирамидите в Египет

Сънувах как и кой е построил пирамидите в Египет

Сънувах как и кой е построил пирамидите в Египет
Аз съм тийнейджърка и попринцип винаги съм се интересувала от сънищата си, защото моите сънища са винаги доста реалистични и интересни.

Освен от сънища се интересувам и от психологията и от свръхестественото. Но никога досега не съм се интересувала от пирамидите в Гиза, Египет, никога досега не съм се питала кой ги е създал и как. Но ето, че една нощ сънувах кратък, но много интересен сън за тях.

Стоях в една пустиня, съвсем сама и нямаше нищо и никой около мен. Бе много горещо и слънцето ме заслепяваше. В един момент видях как някакви огромни космически кораби спускат пирамидите и внимателно ги поставят на точното място на земята, така че слънцето да остане видимо между тях.

После се събудих и разказах съня си на баща ми, тъй като той също много се вълнува от такива неща. Оттогава чета за пирамидите всичко, което намирам и се опитвам да направя връзка между написаното за тях и моят сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
play life
play life
21.07.2015 22:29
Пирамидите са създадени от атлантите ,насочи търсенето на информация в тази посока....може отново да са ги пуснали с кораби ,защото са били много развита цивилизация.И по принцип пирамидите не са точно това ,което ние виждаме....ние си мислим ,че това им е върха ,но не е така под пирамидата се намира същинската им част,една част от тях е под земята.Но и египетската цивилизация е много интересна и ако се ровиш наистина много ще научиш доста интересни факти ,не случайно и пирамидите са там построени ,двете цивилизации са свързани.
3
1
Рени
Рени
20.07.2015 08:29
Аз вярвам, че са създадени от много далечно бъдеще, тоест има пътуване във времето. Вероятно има причина да се строят, мисля, че непрекъснато някой се меси в нашето време. Може би в моментите, в които виждаме странни неща, всъщност това е намеса от някой човек от далечното бъдеще. Размишлявах и върху това защо се крият, може би би било фатално ако ги видим, може би ще настъпи хаос и най-различни реакции и са решили да не се появяват пред нас.
2
0
maria
maria
19.07.2015 16:01
И аз се интересувам от психология, от свръхестественото, египет също харесвам,с една дума май сме с еднакви интереси ако искаш да се свържем ми пиши на лс! ;)
5
1
Мими
Мими
20.07.2015 14:33
Сериозно аз много се интересувам от свръхестественото,египет и психология.
3
0
pretty
pretty
19.07.2015 18:20
супер :)
2
0
maria
maria
19.07.2015 16:00
Много интересен сън и верен! Бях чела че,пирамидите са създадени от извън земните!
2
1
Митко
Митко
20.07.2015 04:51
Да и аз знам че пирамидите са създадени от извънземните така че напълно вярвам на съня.
5
1