Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Ще излизам с момчето,което харесвам

Ще излизам с момчето,което харесвам

Ще излизам с момчето,което харесвам
Здравейте! Направо ще започна с историята. Харесвам едно момче, с което миналата година бяхме в едно училище, но сега аз съм 8 клас и отидох в гимназия. Той е с 1 година по-малък. Миналата година бяхме много добри приятели и всяко междучасие се виждахме и си чатихме, тогава също го харесвах и сега също си чатим и ми каза че би искал да се видим. И да. . писала съм по подробно за него в една друга история.

След седмица ще ме покани на кино, но истината е, че не знам за какво да си говорим. . . Не искам да мълчим. Имате ли някакви идеи какво да го питам и теми за разговор например. Не знам как да разбере, че го харесвам, а много ме е срам да му кажа, незнам. . . Той много пъти ме е питал, но просто не мога. Ще се радвам да ми дадете някои идеи. . . Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Gergana
Gergana
25.05.2015 01:38
Sanovnik stana lubovna stranica :/
10
1
Динко
Динко
24.05.2015 18:36
Ако слушаш Ли очаква те среща с ,,приятелка,,.Първо и момчето най-вероятно се срамува от това,което става и ще е още по-развълнувано на живо,така че нещата не трябва да се ,,случват по план,,.. но не трябва и да се пренебрегват моменти,в които трябва да се реагира правилно.Според мен,това което съм видял с очите си е напълно достатъчно,за да те посъветвам е следното.
1.щом те е поканил вече е дал своя отговор на твоя въпрос и да ..харесва те..,иначе нямаше да се занимава толкова,че и даже да те кани някъде../освен ,ако няма някоя страшна тайна за споделяне,която по случайност може да каже само на теб../и аз така си помислих.
2.остави го той да избира/мястото където ще седнете,какъв филм да гледате,в колко часа въобще всичко за което се сетиш/ и го направи така че да не остане с впечатление, че ти си му позволила...накарай го да се поизпоти ...като например да има някакъв разговор в който да го питаш дали е гледал този или онзи филм и дали му е харесал...и тогава напълно ,,случайно,,можеш да го насочиш към някой ,който уж не си гледала,но си чула много хубави отзиви за него.
3.относно филма..важно е да не е любовен,защото ще бъде притиснат от обстоятелствата и на ръка разстояние от теб и то на първа среща..но не трябва и да е някой екшън,който ще го пренесе на друго място и ще забрави напълно за красивото момиче до него ...
4.скъсяване на дистанцията..трябва да си възможно най-близко до него без да го притискаш,но да му покажеш че го подкрепяш във всяко отношение/за всеки е различно по отношение на докосването,но за първа среща не се препоръчва,защото създава напрежение което дестабилизира..
5.важен е балансът,от това което носиш до това как си се гримирала и жестовете също..но най големият ти коз е неговата реакция,която може лесно да го изкара извън релси и да го върне бързо към спокойствието,което всеки търси в крайна сметка.
6.трябва да забравиш всички тези филми,в които се създава излишно напрежение между мъжът и жената.на практика всеки иска да бъде възприет от околните по възможно най-добрият начин и забравя да бъде себе си в най-важните моменти.
6.на първа среща винаги ,ама абсолютно винаги има неща ,които не ни харесват у другият,но това е нормално ...та това друг,напълно различен човек,той/тя е задължително да са различни от нас....въпросът е дали техните различия ще ни се харесат или напротив.
успех и не се срамувай прекалено ,защото се създава ефектът на огледалото..
5
1
Александра
Александра
25.05.2015 23:11
Уау, благодаря много :)
0
0
Ли
Ли
24.05.2015 17:15
Отпусни се все едно излизаш с приятелка почни да приказващ разни работи дребни неща. Другото ще дойде от самосебе си.
3
0