Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах го ,че умира, а след месец почина брат му!

Сънувах го ,че умира, а след месец почина брат му!

Сънувах го ,че умира, а след месец почина брат му!
Та става въпрос за мой приятел. . Сънувах го преди месец как умира. Почувствах се ужасно, събудих се в 4 сутринта и повече не можех да спя, плаках много, въпреки че беше само сън. . . Не сме толкова близки и не знам защо точно него сънувах и то в такъв сън. . Четох, че това всъщност значи дълголетие за него, успокоих се и забравих за съня.

Но наскоро разбах, че неговият брат е починал. . Чудя се дали има някаква връзка между моя сън и реалността? Как бихте го тълкували ? Някой знае ли какво значи. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Авторката
Авторката
21.05.2016 15:48
Интересното е , че година по-късно, в същия период някъде, сънувах сън свързан с личния живот на същия човек, който отново се сбъдна. Много е странно. Сякаш вселената иска да ми прати знаци, но изобщо не ги разбирам. Защо точно аз сънувам тези неща? Защо точно той участва в тези сънища? Защо се сбъдват? Не че беше лош последният сън, но просто се опитвам да намеря някакво обяснение за тези "случайности".
0
0
Anonymous
Anonymous
21.05.2015 13:48
Щом го сънуваш определено има някакво значение според мен. Не вярвам в случайните неща за това мисля, че има нещо друго. Може точно в този момчент да има нужда от теб все пак е голяма загуба и тези неща не се преживяват лесно.
1
0
Линка
Линка
07.05.2015 17:53
Интересно съвпадение, още по-фрапиращо щеше да е ако самото момче беше починало наистина, чукам на дърво.
5
0