Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Затова аз вярвам в духове

Затова аз вярвам в духове

Затова аз вярвам в духове
Аз имам къща на два етажа. На горния етаж живее баба ми. А на долния моя брат и аз. Майка и баща ми са отишли на няколко дни при роднините. Една нощ кучето ми беше навънка и отивах да го пусна вкъщи. Когато сам излязла и опитаики се да му отвържа канапче видях една бяла сенка. Силно светлеше. Веднага влязох вътре. Другия ден расказах това на баба и тя каза че може би беше светлина от нейната стая. Аз съм се сагласила с нея. Когато пак стъпи вечерта брат ми и баба бяха заспали, а аз останах да отгледам някакав филм и около 1:00 аз отидох да спя.

Когато легнах в кревета изведнъж чух някакви стъпки в дневната. Помислих си че е брат станал и отиваше в баня. Но лампите не светваше. В моя стая трябва да минавам покраи неговата за да влезна. И бих видяла светлина ако той беше станал. Аз живея в Сърбия в едно село което е прочуто по пророци. Те са предсказвали бъдещето и винаги са знаели кой кога ще почине. На един пророк чичо му който беше починал влизаше в саня му и му казваше какво ще се случи и кога. Също като Ванга. Затова аз вярвам в духове. Онова което чух каквото и да е но знам че съществуват ангели пазители които ни пазят и затова не трябва да ме бъде страх.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
ИЛИ
ИЛИ
04.04.2015 13:20
Може да са хора пътуващи във времето, някои от бъдещето. Не е лошо да помислим и върху тази теория иначе няма как да обясним необичайните неща логически.
11
3