Бях при врачка

Бях при врачка
Здравейте,снощи сънувах много странен сън, от който съм малко обезпокоена.

Сънувах, че с моята приятелка ходихме на врачка. На нея и каза много хубави неща (поне доколкото си спомням). Но когато дойде моя ред, беше силно обезпокоена.

Дори поне така си спомням, не искаше да ни гадае. На края се съгласи и ми каза много да се пазя, да не излизам никъде сама с момчета и да не се доверявам на познати мъже.

Много силно ме прегърна и когато я попитах дали ще умра, тя не пожела да ми отговори.

Дали някой може да ми каже какво трябва да оначава това. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Иванина
Иванина
20.06.2011 19:33
Сънят, който сте сънували е пророчески. За да сте сънували, че сте ходили на врачка, значи в реалността вие наистина имате проблеми, страхове или сте преживели нещо в миналото си. Човек ходи на врачка когато има проблеми. Сънят ви показва, че не трябва да се доверявате на всеки, да бъдете предпазлив. А може и наистина да ходите на врачка. Не се притеснявайте. Мислете позитивно.
0
0
Ирен
Ирен
12.02.2010 20:06
Има значение кога сте сънували, в кой ден. Нощта във вторник или в четвъртък, сънищата се сбъдват, а в неделя сутрин, не им обръщайте внимание. Сънищата са плод на архетипи, които идват като образи в съзнанието ни, те са плод на възбуждане на кората на мозъка. Сънят е вследствие на страхове, тревоги и притеснения, които трябва да премахнете. Има безпокойство. Сънят Ви е пророчески, означава, че имате въпроси, на които дирите отговор и не можете да го намерите. Успех.
0
0
marissa
marissa
12.02.2010 19:59
Пази се. Независимо, че си била насън при врачка, а не в реалността, това което ти е казала може да е истина. Внимавай какво правиш и с кого се срещаш. Помисли дали е възможно някой "твой познат" да ти стори нещо. Нещата, които сънуваме не винаги се оказват истина, но тези сънища, които ни дават информация за реалността ги помним точно и ясно, защото така трябва. Просто бъди внимателна в контактите си с мъже. Аз неотдавна също сънувах сън с няколко човека, които знаех, че предсказват бъдещето и ги питах дали са ясновидци, а те ми се изсмяха и казаха, че не са. Но след това, единият от тях започна да ми врачува ,неща които не помня, но ми каза, че човекът, който харесвам е глупак. Не знам, но според мен трябва да се пазиш, не се стряскай от съня.
0
0