Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Пуша цигари, а сега искам и трева

Пуша цигари, а сега искам и трева

Пуша цигари, а сега искам и трева
Вижте обяснявам на кратко - на 14 съм, пуша от време на време много рядко, но когато глътна самия дим, почва да ми се вие свят, а сега проблема ми е с наркотиците - в 7 седми клас цяла година пуших, а родителите ми не забелязаха - после по собствено желание ги спрях, а сега искам да опитам трева. Няма да ми е за първи път и преди съм го правила но проблемът е, че не зная какво ще стане сега

Преди кат се надрусах здравата, ударих момчето, което харесвам по бузата без видима причина, почнах да се хиля без причина, да говоря несвързани неща (ама разбира се после от приятелки разбрах кви съм ги вършила) после и очите ми бяха зачервени, това момче дето бях го ударила също пуши трева,ми взе капки визин от аптеката и така като се прибрах нащте нищо не разбраха! Дайте някой полезен съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Потребител#179828
аз си я обичам
0
0
Иван
Иван
28.03.2015 18:14
Забавлявай се както искаш, но не забравяй най-важното! Своето здраве и бъдеще, както и на тези около теб!!!
Успех
1
1
Теди
Теди
27.03.2015 22:38
Мисля че имаш проблем с главата,огромен даже и за отрепка не ставаш,те поне се крият,а ти психично болна...
0
5
Потребител#155237
Психично болна викай на себе си , не коментирай като няма да ми помагашш аре моля ти се къшшп !!!!
2
0
Потресена
Потресена
27.03.2015 09:44
Моят съвет е да си гледаш уроците и да спреш да търсиш внимание сред околните си с подобни неща, които ти застрашават живота. Смени компанията си, явно някой близък ти дава много лош пример и ти казва как тревата е полезна и как от цигарите нищо няма да ти стане. Истината е, че от 13-годишна си започнала да си съкращаваш живота... Спри се!!
Да не споменавам,че и двете са ти забранени със закон не случайно.. Ако имаш проблеми, това не е решението им!
3
0
Изабел
Изабел
27.03.2015 00:05
Тревата помагала за болести...Сигурно, но в определени малки количества и не на лапета, вдигнал коня крак да го подковават и жабата също тръгнала дето се вика. От келешлък пушене на трева наистина се затъпява, умират супер много мозъчни клетки и се нарушава паметта. Жалко, че много млади прибягват до такива средства, за да им е "весело" ;) Поне като употребявате някакви неща, се осведомявайте и колко вредят, а не само доколко "помагат". Да, цигарите вредят, но не си мислете, че и тревата е нещо прекрасно. ;)
3
0
Jackie
Jackie
26.03.2015 14:46
Въобще не ги започвай цигарите,а за трева има време като станеш на 18 -19 и то умерено,на два месеца по един -два пъти.Сега както си във крехка,податлива възраст както те подкокоросат за трева,така ще те подкокоросат и за амфетамини,а от там нататък става ад.Имай в предвид,че тревата е преходен наркотик,както си казваш от една трева няма да ми стане нищо,така след време ще си кажеш и от една линия амфети,пико,кока няма да ми стане нищо докато не се вкараш в лабиринта на наркотиците,а от там излизането е много трудно.А цигарите ги спирай от сега докато е време,че после е мъка.И аз така малко по-малък от тебе ги пропуших заради келешлъка,ама сега 10 и малко години по късно си взимат своето.За това залягай над учебниците и зарязвай простотиите,цигарите ,алкохола и дрогата са задънена улица.
2
0
Иво
Иво
26.03.2015 10:34
Момиче, не си погубвай живота докато си малка, защото това ще има необратими последствия към теб. Преди 15 години като бях като теб всички в квартала пушеха и се друсаха, сега 15 години по-късно половината умряха от друсането. Останалите са някакви развалини, които будят съжаление, без образование, без цел в живота ... живот на фотосинтеза, ден за ден. Ти това ли искаш?
5
0
Sunny
Sunny
24.03.2015 19:09
Няма смисъл да пушиш. Само си харчиш парите и се загрозяваш, състаряваш и се убиваш. Спри по-добре докато е време. За тревата... Нямам нищо напротив (ако я пушиш рядко и то веднъж на 2 мес.) защото тя е лек за болести. Но според мен си още малка за да пиеш и пушиш.
7
0