Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!
На 20 години съм и животът ми вече е провал. Нямам приятели, на които да споделям това, което ми тежи. Нямам си приятел, който да ми бъде опора, да ми помага и да ме разбира, когато най-много ме боли. Нямам семейство и ми се налага да се справям съвсем сама. Родителите ми са разделени, не са в добри отношения помежду си и с мен. Аз отказвам да говоря с тях, защото все излизам аз тази, която е черна и им пречи. Не ме приеха в университет и сега работя само, за да не остана на улицата, сам сама съм.

Не съм лош човек, не съм непривлекателна, не съм лош приятел, но изведнъж всичко рухна. Как да се спася не знам, просто съществувам, както винаги съм си обещавала да не живея, но ето ме, няма какво друго да направя, пробвах всичко - не се получи, сега е време да сложа край на своите мъчения. Не вярвах че може да ми се случи, но явно съм слаба по характер, защото не мога да живея този живот и ден повече!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (58)

Изпрати
Като теб
Като теб
06.07.2015 20:47
Сякаш открих себе си в твоите мисли... Аз съм също толкова много отчаяна както теб... На кратко.. Живея с родителите си, но не си говорим. Записах се в университет с мисълта, че ще си намеря приятели - глупости. Работя, но съм толкова силно влюбена в колега си, а той така да се подиграва с моите чувства... НЕ ИЗДЪРЖАМ на тази болка, не искам нищо САМО И ЕДИНСТВЕНО като се събудя на сутринта, да не изпитвам болка, да съм щастлива. Аз съм много позитивен и усмихнат човек, но всичкото това напрежение, което усещам в душата си ме изсмуква буквално..... Не мога да се позная, няма ден в който аз да нямам лоши мисли в главата си...
3
0
иван
иван
04.07.2015 14:36
И с какво ще бъдеш запомнена:поредното предало се малко ла..но, я се стягай и се бори,като не ти стигат парите илине те устройва в страната, хващай пътя в чужбина, и без това нямаш приятели и роднини, какво губиш
3
0
Никоя
Никоя
03.07.2015 14:17
На 20 си...нещата са пред теб, понякога ти се иска да заспиш и да не се събудиш или да се събудиш и всичко да е различно, но истината е, че ако ти сама не промениш нещата няма кой...За това се мобилизираш, работиш, ще намериш приятели с времето, а любовта, когато и е времето.Един лош период не трябва да те отказва, а точно обратното, да те нахъса да докажеш на самата себе си, че си силна, независима и можеща ;) Не върши неща, които няма да ти помогнат!
1
0
Paco
Paco
25.06.2015 23:39
Relax baby samo na 20 si badi nad neshtata :)
2
0
Вяра
Вяра
18.06.2015 19:52
На 20 години не може да има провал, всичко предстои, всичко работи за теб! Огледай се, накажи се с работа, задълбай в нещо, нищо че не виждаш смисъл сега. Просто това е световен закон -всяко усилие се отплаща, всяко усилие си струва... Винаги има смисъл от работата, колкото и безнадеждно да изглежда понякога. Тъпо е да се поддаваш на емоции, те са най-нетрайното нещо на света. Няма как да знае човек това на 20 години. А самоубийството е смъртен грях, не го и споменавай! Желая ти дълъг и щастлив живот.
5
0
Даскалица
Даскалица
16.06.2015 14:31
Не се самосъжалявай! Всеки е имал такива моменти в живота си. Знай, че "За всеки влак има пътници" и на твоята улица ще е изгрее слънце... Бъди щастлива!
1
0
8888
8888
14.06.2015 20:04
Мило дете, живота е пред теб. Усмихни се и продължи с усмивка. Чакат те прекрасни дни, повярвай! След лошото идва хубаво! Послушай - отиди на фризьор и направи нещо за себе си! Шопинга също помага, не е задължително скъпи неща да купуваш, но да е нещо, което ще ти хареса и накара да се успокоиш. Мисли позитивно, постави си някаква цел в живота и ще видиш, че ще я постигнеш. Има университети с дистанционно обучение и са удобни за работещи млади хора, поинтересувай се! Горе главата и напред! Желая ти успех!
6
0
Tisho
Tisho
13.06.2015 16:39
potursi Gospod sus surceto si i vsi4kite ti problemi ve4e nqma da sushtestvuvat,povqrvai mi
1
0