Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам огромни проблеми със страха

Имам огромни проблеми със страха

Имам огромни проблеми със страха
Здравейте! Имам огромни проблеми със страха и това продължава години наред. Затова съм и толкова стисната и не мога да общувам с моите връстници. След месеци ми предстои да се местя в друг град а досега никога не съм живяла сама и никога не съм се отделяла от родителите ми.

Всеки ден мисля по този въпрос и колкото повече наближава времето за местенето, толкова повече изпитвам ужас, страх и паника. Заради този мой страх съсипах хиляди мой мечти - не искам и сега пак така да стане. На път съм от страх да загубя дори и учението. Моля Ви дайте ми съвети какво да правя, много ме е страх предполагам и Вие сте изживявали подобни ситуации. Благодаря предварително !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Диди
Диди
13.09.2015 23:58
Здравей, пиша защото изпитвам абсолютно същото като теб, изпитвам страх за всяко голямо нещо което предприема и не само .... изпитвах страх дори от нещата които ми носят удоволствие като това което уча например ... и една неизмерима паника ... реално няма за какво, просто ме е страх от провала и заради това нещо се спъвам сама всеки път и осъзнавам, че аз съм си виновна, ходих чак на гледачка тя ми каза всичко което вече знаех (не че съм очаквала друго, но търсех поредната сламка за която да се хвана) НО въпреки всичко продължих напред и не съжалявам напротив нещата се развиха отлично и много се радвам ... все още го има този страх, но сега знам, че спра ли това ще е краят и ще съжалявам мн за това. Нищо не ти коства да продължиш напред да страшно е ... за мен лично ужасно много панически, явно и при теб е така , но знам че спра ли се връщам в началото и това ще боли повече .... колкото и да те е страх НЕ СПИРАЙ И НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ НИЩО
1
1
Мира
Мира
10.08.2015 19:20
Здравей!Има различни причини,поради които изпитваме страх.Някои са основателни,а други не.Наистина е добре да разговаряш със специалист,за да се разбере къде е коренът на проблема.Всички ние имаме различни преживявания в живота си,които могат да отключат страх в нас.За да се даде адекватен съвет,трябва да се намери истинската причина за това състояние.Зад всяко нещо което изпитваме в живота си си има причина!Дано намериш правилния човек,който да ти помогне адекватно...
0
0
Bobi
Bobi
13.07.2015 15:51
Potyrsi terapevt. Opitai se da jiveesh v nastoqshtiq moment. Obryshtai vnimanie na dishaneto si. Pravi novi neshta. Ne zabravaq, che straha e nerealen i kolkoto poveche si go povtarqsh, tolkova poveche shte otshumqva. Uspeh!
1
1
Мими
Мими
04.07.2015 23:58
Приемайте - Игнатия Амара хомеопатичен продукт тревожността и страхът ще отшумят!
0
0
Цвети
Цвети
13.05.2015 15:00
Разбирам те, до някъде. Аз също страдам от 10 години от високи, нива на страх и тревожност. Но истината е, че това е едно нереално чувство и макар и да ти казвам, сама аз все още съм силно зависима от него. Като цяло трябва да излезеш от зоната си на комфорт. И един съвет, когато те изпълни това чувство на непреодолим страх, остави го да премине, не го спирай, не се замисляй, просто го остави. В началото ще се почувстваш ужасно, но после ще почувстваш облекчение. Предизвиквай себе си, живей живота дори да умираш от страх, не се свивай в ъгъла. Упех!
0
0
злате
злате
04.05.2015 00:47
Не психиатър, само психолог или психотерапевт може да ти помгне!Минала съм по този път-вече не се страхувам от нищо. Но имай впредвид, че резултатите няма да дойдат мигновено. Зареди се с търпение и вяра и ще успееш. Ще трябва да искаш да се излекуваш! Междувременно чети блога на Орлин Баев- ще разбереш как да се справиш! Желая ти успех и съм сигурна, че и ти ще успееш!
3
0
Потребител#157553
ne chakai tarsi dobar psihiatar ,niama nishto sramno v tova lekarite ste ti pomognat ,s lekarstva razbira se i malko poveche volia ot tvoia strana uspeh i napred
2
0
Васил
Васил
21.04.2015 21:27
Добри съвети ти дават хората тук,но е нужно да обърнеш внимание и на тялото си;здравословното хранене ще ти даде сили да се справиш със страховете си,както и четенето на книга(това ще намали стреса).Препоръчвам ти авторите Лидия Ковачева и Пол Брег.
0
1