Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Придобих умение да мисля в сънищата си

Придобих умение да мисля в сънищата си

Придобих умение да мисля в сънищата си
Не знам как се случи но вече 5-ти пореден път мисля в съня си. Като се събудя аз си спомням съня, и това за което съм мислил в него. Дори си спомних в съня ми за друг сън които съм сънувал преди. Много пъти съм се опитвал да имам осъзнат сън но не съм успял. Аз под осъзнат сън разбирам да е почти реално като в живота. Да се контролирам в съня си, да докосвам стените и да си казвам аз сънувам. Да имаш умението да сънуваш осъзнат сън е много полезно когато живота ти е скапан и искаш да видиш нещо което не можеш да видиш в живота си.

Някои да е чувал за астрална прожекция? Ако не сте чували, ще ви обясня какво е. До колкото разбрах това е нещо като да искараш душата от тялото си и с нея да летиш където си поискаш! Гледал съм много клипове с хора които са практикували това и споделят какво са правили, докато са били извън тялото си. Някои споделят че са били на други планети, други пък споделят че са били назад във времето. Самият аз имам сериозна причина да практикувам с астралната прожекция, и ако някои е запознат с нея може ли да ми каже някои лесен начин да я практикувам?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
сънчо
сънчо
09.12.2015 08:55
Аз съм същият
0
0
Дидо
Дидо
28.07.2015 08:35
Аз много често сънувам кошмари, но интересното е, че знам че сънувам и мога да се "накарам" да се събудя!
0
0
CK
CK
16.06.2015 15:29
kupi si 5 grama amfetamin i shte sunuvash kolkoto si iskash
2
1
Tatiana
Tatiana
08.06.2015 00:23
Az mnogo chesto imam "osaznati sanishta"i e stranno... sqkash si sabuden vav sanq si.
1
0
Александър
Александър
13.05.2015 12:29
Като за начало - Астрална проЕкция. Проектираш астралното пространство. Не го проЖектираш. С тази ти степен на умотворене, не мисля,че ти е нужно да сънуваш.
1
2
Ивето
Ивето
14.04.2015 03:37
На мен лично ми се е случвало да сънувам и след време да имам чувството,че е било реално и да се чудя дали се е случило наистина или е било сън. Не веднъж съм сънувала нещо и то да се случи, но не като например: Пена ми казва, че ще ми се обади. Аз съм забравила и тел. звъни, без да погледна си казвам, че е Пена. И леле.., аз познах. Без никакви знаци или усещания.. просто сънувам нещо и то се случва. Не точно като в съня, но главното се случва. Много обичам да сънувам как летя в небето. Усещам вятъра,хладнината, лек страх и силен прилив на емоции, които не могат да се опишат с думи. Знам и осъзнавам,че е сън в съня си и се забавлявам максимално. Само като си спомням сънищата, в които летя и ме обзема онзи прилив от емоции. Случвало ми се е на два, три пъти да сънувам нещо заради, което да плача в съня си, но нещото да е било толкова болезнено и въпреки, че в съня си знам, че е сън.. събуждайки се да съм обляна в сълзи. Много е интересно и как съм се сънувала... Обикновено аз съм си героинята, но е имало моменти, в които все едно съм дух и стоя отстрани, и се наблюдавам какво правя в съня си. Все едно съм на три места. Осъзнавам, че спя (духа ми осъзнава отава) и едното място ми е в леглото, второто е духа, който наблюдава и третото е героинята, но сякаш е празна, все едно не съм аз. Като безмозъчна идиотка, която просто търчи в моето тяло. Имала съм и сън от две части. Сънувам нещо, но се събуждам и без изобщо да съм мислила за съня през деня, лягайки си през ноща, сънувам продължението на съня. Реших, че щом се интересуваш от сънища и астрален свят може да ти е интересо да разбереш сънищата на другите. Аз в повечето си сънища осъзнавам, че са такива и често не искам да се будя. Имах период, в който когато съм имала много лош ден да сънувам прекрасен сън и обратното имала съм страхотен ден, а сънувам кошмари. Все едно двата свята се балансират. Аз сякаш обичам повече страната на сънищата. Едвали това, което споделих ще ти помогне, но се надявам поне да ти е било интересно. Успех.
1
1
Йоанна
Йоанна
11.04.2015 23:02
Като сънуван и се опитван да видя нещо обаче не мога и веднага се сещам че сънувам и след тва се мъча да погледна и се събуждам ;дд
0
2
на колко
на колко
10.04.2015 12:56
На какво беше? А мармота шоколади ли завиваше?
1
0