Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ! Чувам духове

Помощ! Чувам духове

Помощ! Чувам духове
Здравейте,
много отдавна съм чувала звуци, които не могат да се обяснят . . . често вечер се събуждам и не мога да заспя тогава се чува падане на чаша, ходене и усещам присъствие на нещо и мислех че е дух или призрак.

Бях прочела една статия как да разберем дали духът е добър нещо такова и аз усетих присъствие на трите видове духове-добър, лош и пакостлив, защото едновременно усещах спокойствие, страх и ди мислех че има пакостлив дух защото се опитваше да ме изплаши . . .
Много пъти съм сънувала нещо свързано със духове примерно летящи предмети, призраци и т.н.

Даже един път ми се случи да видя на вратата ръкавица, просто така летяща и се опита да отвори врата. . . тогава със сестра ми избягахме. . .

Как да се справя с това?
Пишетееееее! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Анастейжа РОУЗ СТИЙЛ
Анастейжа РОУЗ СТИЙЛ
15.07.2016 15:38
Аз и братовчедите ми викахме кървавата мери и откакто Това се случи , когато бяхме в стаята на баба , аз усещам ледено присъствие в стаята и имам чувството , че някой ме наблюдава . Дори един път , котката ми влезе в стаята и се скри под един стол , и гледаше към мястото където я бяхме извикали , сега тя не иска и да припарва до там и днес ухапа баба ми по ръката , защото сигурно е самото зло , а тя има и психични заболявания ( баба ми ) :(:(:(.
0
0
Кали
Кали
26.04.2015 18:48
първо може да се каже ти си въобразяваш защото който не е медиум няма как да усеща духове ....
0
2
elif
elif
24.03.2015 14:07
ne gi slusay tezi glupaci duhovete sastesvuvat
1
0
Бажо
Бажо
09.01.2015 11:54
Валя,препоръчвам ти да си купиш книгата на Робърт Монро "Пътуване извън тялото" в която вярвам ще откриеш отговори на това,което се случва с теб.Тия духове,шумове и тнт ги преживяваш след като си си легнала и си се унесла вярвам, и според мене това са преживявания между будното състояние и съня, което по принцип е трудно да бъде достигнато по желание. Това състояние може да е ключ към себеопознаването така също и доста травматизиращо, както е в твоя случай и разликата е в страха от непознатото.
Пожелавам ти да се справиш с тия неприятни преживявания час по-скоро :)
1
1
Барни
Барни
08.01.2015 21:09
Уау,Георги.Не знам,защо използваше толкова много Болярино,не знаех,че ти е харесало толкова много.
Виж не казвам,че не вярвам.Но представата ми е много различна,има сходни неща и доста противоречия.От живота съм научил доста неща.
Но най-добре ми пиши на лични съобщение,защото вече не пишем относно темата на Валя и мисля,че пречим.По-добре се регистрирай,(Ако искаш)и ми прати лично съобщение.
0
0
Лоренцо Медичи
Лоренцо Медичи
09.01.2015 19:50

Просто пиши нещо там или можеш да ми отговориш от там.Дори ако намериш моя тема и погледнеш под моята снимка има прати лично съобщение.
1
1
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
08.01.2015 21:51
Не знам как да ти пратя съобщение. Ако имаш желание да пишем и знаеш как се пращат съобщения, ако искаш ми пиши или ако искаш ще обменим скайп или фейсбук, както ти решиш.
0
1
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
08.01.2015 21:47
Нямах представа какво означава тази дума и понеже така се беше написал потребителят, който беше написало нещо за мен, се обръщах към него с "Боляринето"(по неговото име в сайта).

Това е профилът ми в сайта, от който ти пиша в момента (аз съм потребителят с името "Георги", който съм писал по-долу). Ще потърся да видя от къде се пращат съобщения и ще ти пиша на лични съобщения. Ще се радвам много да си попишем :) !
0
0
Барни
Барни
07.01.2015 21:20
Бре Георги.Ако ми кажеш,че си виждал Бог ще те призная.
Нямаме доказателство за Него,едва ли имаш...така че.

Не казвам,че го няма,но може просто това,което ти е писано(Съдба) да си е съдба,а не свръх Той да е.

Често съм си задавал въпроса къде е той,като съм се нуждаел от него.
Оживявал съм от жизнезастрашаващи ситуации много пъти,сега ако ми кажеш,че той е отговорен за тези неща?



Относно духът.
Ако те е страх или не ги искаш,защо просто не използваш Църковните методи?
Светена вода,сол,Библия,свещи.
Има много информация как можеш.Има и хора,които знаят тук,но само ги знам по профил,нищо повече.
Ако го видят,те ще си решат де,но за да не чакаш,можеш и сама да намериш.
3
0
Георги
Георги
08.01.2015 18:10
Здравей, Болярино.
Повярвах в БОГ поради милостта МУ преди около 9 месеца, ще се опитам да ти отговоря, извинявай ако не успея, поради това, че съм твърде неутвърден във вярата в нашият БОГ и в НЕГОВОТО СЛОВО.
Това, което ще ти напиша ще е малко по-дълго, ако решиш и имаш търпение го прочети, ако не - както пожелаеш.

Болярино, това е толкова тъжно... Толкова е тъжно, да се хули БОЖИЕТО ИМЕ и БОЖИЕТО Учение заради хора, които се представят на БОЖИИ чада, а вършат дела, които БОГ не само, че не е дал заповед да правим, но и е забранил, защото са тежък и голям грях бунтуващ се против БОЖИЕТО СЛОВО, против това на което БОГ ни учи.

Болярино, нужно е да се молим на БОГ всякога и да четем всякога НЕГОВОТО Писание, НЕГОВОТО СЛОВО, Библията, нужно е да уповаваме на БОГ. Ако не го правим, можем да бъдем заблудени от най-различни лъжеучения.

Ако имаш желание прочети Новият Завет от Библията, след това прочети и Старият Завет. Сега конкретно ти пиша за Новият Завет, защото се спасяваме чрез вяра в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, не чрез дела. Болярино, прочети ако искаш Новият Завет и виж дали някъде ще видиш да ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС да казва, че трябва да убиваме тези, които не приемат благовестието. Не само Евангелията, ако искаш прочети целият Нов Завет и виж дали има някъде в целият Нов Завет да пише, че трябва да убиваме неверниците или тези, които не приемат спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС.

Болярино, съгласяваш ли се, че има някои общества или група хора, в които някои от тези хора предават останалите, или не постъпват според правилата на даденото общество или група?
Например ако има едно училище и това училище има правила, в това училище има 100 човека. 98 от тези човека изпълняват правилата на училището, останалите 2-ма си правят каквото искат, нарушават правилата и правят това, което е забранено да се прави. Кой е виновен - училището, което е направило правилата или 2-та, които не спазват правилата ? 2-та, нали ?

Тогава повод ли е да се хули БОЖИЕТО ИМЕ и НЕГОВОТО учение и НЕГОВОТО СВЯТО СЛОВО, заради хора, които се представят за чада на БОГ, но не вършат НЕГОВАТА воля, а вършат това, което БОГ е забранил да правим ?

Ще ти цитирам няколко стиха от Библията. Виж какво ни учи ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. И ако искаш сравни това с кръстоносните походи и виж дали хората, които са убивали са изпълнявали думите на БОГ или са вършели нещо, което не е угодно на БОГ и което БОГ ни е забранил:

Тук пише за това, което стана когато Юда Искариотски предаде нашият ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Когато той и голямо множество дойдоха да при нашият ГОСПОД. Ако прочетеш по-долните стихове, виж какво казва ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС - стих 52-ри.

Матей 26
49 И веднага се приближи до Исуса и рече: Здравей, Учителю! и Го целува.
50 А Исус му каза: Приятелю, за каквото си дошъл стори го. Тогава пристъпиха, туриха ръце на Исуса, и Го хванаха.
51 И, ето, един от тия, които бяха с Исуса, простря ръка, измъкна ножа си, и, като удари слугата на първосвещеника, отсече му ухото.
52 Тогава Исус му каза: Повърни ножа си на мястото му, защото всички, които се залавят за нож от нож ще загинат.

Така казва ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС:

Лука 6
27 Но на вас, които слушате, казвам: Обичайте неприятелите си, правете добро на тия, които ви мразят,
28 благославяйте тия, които ви кълнат, молете се за тия, които ви правят пакост.
29 На този, който те плесне по едната буза, обърни и другата; и на този, който ти вземе горната дреха, не отказвай и ризата си.
30 Дай на всеки, който ти поиска; и не изисквай нещата си от този, който ги отнема.
31 И както желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях.

БОГ да те благослови, премного.
1
8
Болярино
Болярино
08.01.2015 16:58
...Георги,сега ако ми кажеш и защо църквата през вековете е злоупотребявала с властта си.
Дори кръстоносните походи са водени срещу "грешниците",но вдействителност Алах пак е Бог,просто името е различно.
Това настрана.
Та искам да кажа.Папите са правили доста нередни и нехуманни неща,те са "Богопомазани",а другите,не са...нали Бог казвам,че човек не трябва да има излишно богатсва,да помогне на другите....като гледам колко са помогнали.
Ти направи Дар на църквата,ти отиди на Война,ти ме обиди,аз съм Папа и ще умреш....сега моля ти се.
Доста скептично са настроение хората към Бог.
Може да има Божество,енергия....тя да не е Този Бог,който си представяме и го пише в Библията,просто да се залъгваме,че е той.
0
0
Георги
Георги
08.01.2015 00:07
Рая извинявам се ако съм те засегнал по някакъв начин. Коментарите, които написах по-долу ги написах към "уар007", във връзка с това, което е написал към мен.
Прочетох твоят коментар, но не съм писал във връзка с него по-долните ми коментари.
Извинявай отново ако с нещо съм те засегнал!
БОГ да те благослови.
0
0
Рая1
Рая1
08.01.2015 00:03
Коментарът, който написах не е свързан с това дали вярваме в Бог, става дума за съвсем друго нещо...
0
0
Георги
Георги
07.01.2015 23:42
Два коментара по-надолу написах:
"Ако се покаем и приемем спасението МУ, БОГ ни прощава всичките грехове ако сме верни на БОГ докрай."

Мисля, че написах нещо грешно, извинявам се ако е така.
Ще напиша отново по-горе написаното от мен изречение, но сега поправено:
"Ако се покаем и приемем спасението МУ, БОГ ни прощава всичките грехове и имаме вечен живот чрез вяра в БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, ако устоим докрай.

Йоан 3:18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.
0
0
Георги
Георги
07.01.2015 23:25
И да, вярвам искрено, че благодарение на БОГ си все още жив и имаш всичкото добро, което имаш. Писано е в Библията всичкото добро е от БОГ. Ако човек се бунтува против БОГ, отхвърля ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, не се покае и умре, после вече е късно след смъртта. Сега докато сме живи е благодатно време. Днес е ден за спасение, както пише в Библията. Ти си жив, имаш шансът да се покаеш и да приемеш спасението на БОГ, чрез вяра в НЕГОВИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Ти си жив, имаш шансът. След смъртта няма връщане назад.
0
0
Георги
Георги
07.01.2015 23:22
Повече от доказателства ми е дал БОГ - БОГ ми е показал, че ме обича. ТОЙ обича всички ви, точно такива каквито сте и иска да се спаси всеки един от вас. ТОЙ иска да познаете истината МУ,да се покаете и да повярвате в НЕГОВИЯТ СИН, ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. БОГ показа милост към мен, ТОЙ ми откри, че ме обича толкова много колкото не мога да опиша с думи. БОГ обича всички ни. Но ако ние отхвърлям любовта МУ и се бунтуваме срещу НЕГО, сме на страната на сатана, на дявола и ще бъдем осъдени от БОГ според делата ни. БОГ ми показа неизборими по брой и големина милости. Не е задължително човек да е видял БОГ че да вярва в НЕГО и в неописуемо голямата МУ любовта, която ТОЙ има към нас.

БОГ не съм ГО виждал. Никой човек не може да види БОГ. Ако човек види БОГ ще умре. Няма как ние с нашите унизени тела да оживеем пред всемогъщата мощ на БОГ. ГОСПОД наш иде. БОГ ще възкреси всички хора. Тези, които БОГ ще спаси, които са НЕГОВИТЕ, ще бъдат заедно с БОГ. БОГ ще обитава с тях.

Откровение 21:3 И чух силен глас от престола, който казваше: Ето, скинията на Бога е с човеците; Той ще обитава с тях; те ще бъдат Негови люде; и сам Бог, техен Бог, ще бъде с тях.

БОГ ще възкреси всички. Едните хора за спасение, другите за осъждение.

ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС е БОЖИЯТ СИН. ТОЙ е нашият СПАСИТЕЛ на всички ни. Спасяваме се единствено чрез вяра в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Ако се покаем и приемем спасението МУ, БОГ ни прощава всичките грехове ако сме верни на БОГ докрай.

Йоан 3
16 Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
17 Понеже Бог не е пратил Сина на света да съди света, но за да бъде светът спасен чрез Него.
18 Който вярва в Него не е осъден; който не вярва е вече осъден, защото не е повярвал в името на Единородния Божий Син.
19 И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли.
20 Понеже всеки, който върши зло, мрази светлината, и не отива към светлината, да не би да се открият делата му;
21 но който постъпва според истината отива към светлината, за да се явят делата му, понеже са извършени по Бога.

1 Йоаново 5
11 И свидетелството е това, че Бог ни е дал вечен живот, и че тоя живот е в Сина Му.
12 Който има Сина, има тоя живот; който няма Божия Син, няма тоя живот.
0
0
Рая
Рая
07.01.2015 22:05
И аз съм на това мнение, Бог не може да се меси лично в съдбата на всеки един човек. Това, което се случва на нас се определя от начина ни на живот. От лошата страна - някой близък умира, имаш здравословни проблеми, не си завършил образованието си, от добрата страна - ученическите ти години минават супер, намираш работа, всички са добре. Това са събития породени от начина на живот, всеки минава по този път, предлагат му се такива изпитания, независимо дали са добри или лоши, ние трябва да се справим, едни действия влияят върху нас, ние влияем върху други и т.н., всичко е свързано. Затова не мисля, че Бог се меси, той е само един вид упора, че всичко ще се нареди, чрез създадената Библия всеки се опитва да следва догмите, за да живее, нещо като упътване. Макар, че не виждам в нашето поколение, някой да седне да чете Библията, но може да се каже, че има представа. Бог може би има роля в тези свръхестествените явления, може да поискаш помощ от него, да ходиш на църква и т.н. Стана много дълго, извинявам се, дано съм се изразила правилно...
1
1
Георги
Георги
07.01.2015 13:53
БОГ да те благослови и да те закриля.
2
10
Георги
Георги
07.01.2015 13:53
Здрасти.
Дай сърцето си на БОГ, довери МУ се. Само ТОЙ може да ни даде спокойствие, мир и благодат. Моли МУ се всеки ден и вярвай, че ТОЙ няма да те остави, вярвай, че ТОЙ те закриля. Намери си ако нямаш Библия и започни да я четеш всеки ден. Съветвам те да започнеш да я четеш от Новият Завет, след това Старият Завет. Вярвам БОГ ще ти даде мир и спокойствие и няма повече да те е страх от тези неща ако МУ се довериш. Никой не ни обича толкова много колкото БОГ. Понякога ме е страх от тъмно, но когато знам, че упованието ми е в БОГ и че ТОЙ е с мен и ме закриля и че ТОЙ е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ, ТОЙ е над всички, страхът изчезва и сигурността в Милостивите БОЖИИ обещания ми дава мир и спокойствие.
2
11