Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм на секретна мисия

Сънувах, че съм на секретна мисия

Сънувах, че съм на секретна мисия
Миналата нощ сънувах, че съм на строго секретна мисия в една джунгла, заедно с още петима агенти.

Трябваше да намерим три старинни пръстена, които имаха свръхестествени сили. Разпръснахме се, за да обхванем по - голяма площ.

Бягах дълго време със снайпер в ръка. Внезапно, от нищото се появиха три танка. И няколко арабина изскочиха от храстите с калашници в ръка.

Бях обградена от всякъде. Хвърлиха ми гранати. Открих им огън. Успях да убия трима и след това започнах отново да бягам, защото трябваше да продължа с търсенето.

Докато се лутах сред дървета и храсти, се озовах пред една недовършена каммена постройка. Влязох вътре. Там бяха и останалите агенти.

Казаха ми, че трябва да продължа сама. Бях объркана, но едновременно с това имах странното усещане, че ще намеря тези пръстени.

Докато вървях този път, се озовах пред един водопад. Водата беше толкова бистра и видях нещо да проблясва на дъното. На момента скочих във водата.

На дъното стоеше една сребърна старинна кутийка за бижута. Грабнах я и започнах да се издигам към повърхността. Излязох от водата, но бях съвсем суха.

Отворих кутийката и вътре бяха трите пръстена. Единият беше златен с надпис ''Обичам те завинаги'', втория сребърна халка, а третия беше най-красив, с много разноцветни кристалчета и имаше гравирано око и сърце на него.

Третият пръстен ме грабна толкова много, че си го сложих на безименния пръст. Все едно беше направен специално за мен.

Запътих се обратно към каммената сграда. Всички бяха застинали на място, чакайки ме с нетърпение. Показах им кутийката с пръстените.

Единият агент ме вкара в стая пълна с хора. Само като ги докоснех умираха. Докато не остана само една жена, облечена със зелена ефирна рокля и гарваново черна коса.

Тя ми се усмихваше. Приближих се до нея и поставих ръка на корема и. Усетих живота вътре в нея. Тя беше бременна и не можех да я убия. След това се събудих.

Хора, какво трябва да означава всичко това ? Ако някой би могъл да изтълкува съня ми, му благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати