Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ужасен сън, в който всички бяха мъртви

Ужасен сън, в който всички бяха мъртви

Ужасен сън, в който всички бяха мъртви
Снощи сънувах много странен сън в училище съм и отсрещния коридор седи Самара аз бях седнала на чина пред прозореца с гледка към нея изведнъж тя дойде и каза>ела да си играем< и се протегна аз не я усетих и тя се отдръпна със същите думи влезнах си в класната и една приятелка дойде и ме заведе при нея а аз избягах и като се върнах в класната всички, бяха мъртви, а тя ме гледаше.

Изведнъж затича и се гушна в мен след това всичко изчезва и се появявам на кон на улица и самара е отзад а аз бях облечена в черно и с коса за косене на гърба си после счупих прозорец и полицията започна да ме гони за това и тогава се събудих в пот и сърцето ми биеше много силно! моля помогнете! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
31.01.2015 13:29
Голям кошмар е ,че всички са били мъртви,особено когато ги обичаш.Но знай,че сам човек нищо не може да направи.Той е в среда, в която всеки с всеки си комуникира,макар и не с думи. Не се притеснявай.
0
0
Потребител#154383
Споко това е само сън и аз съм сънувал лоши кошмари
0
0
Александра
Александра
05.01.2015 15:55
С какво по точно искаш да ти помогнем? Сънувала си кошмар, какво толкова.. Това е само сън. Ако всички започнем да споделяме кошмарите си, представям си тук ще стане някакъв хорър сайт :Д. Не се тревожи и аз съм имала подобни сънища.
6
0
Hashtag1234
Hashtag1234
04.01.2015 15:36
Недей да се притесняваш-това е само сън, а Самара не съществува.Много хора разказват неща за Самара, какво ще стане, ако се появи и такива глупости.Все пак трябва да се научим да не вярваме в такива неща.Надявам се да съм помогнала!!!:-D:-D:-D
2
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
04.01.2015 04:51
Ако правилно съм разбрал от минали твои коментари, занимаваш се със сатанизъм, с ритуали/практики свързани с магьосничество. Съветвам те да спреш да правиш тези неща. Също да спреш да слушаш музика от стил рок/метъл, музиката оказва влияние на човек.
Намери Библия и започни да я четеш - съветвам те да започнеш с Новият Завет, след това да започнеш да четеш Старият Завет.
Моли се на БОГ за прощение за всичките ти грехове, моли МУ се да те спаси и да те води по НЕГОВИТЕ пътища.

БОГ да е с теб и най-близките ти хора. Амин.
8
4
bibliqftw
bibliqftw
13.01.2015 11:40
Ти да не си рекламатор на БОГ? :D На всеки твой коментар ГО споменаваш.
8
1