Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Около мен витаеше тъмна сила

Около мен витаеше тъмна сила

Около мен витаеше тъмна сила
Здравейте! Преди седмица бях у баба за една вечер. И преди съм ходила при нея, но този път беше различно. Тя може да гледа на карти и е доста навътре в парапсихологията. Каза ми, че нещо с мен не е наред, защото постоянно се прозявах и бях много бледа и отпаднала, а и постоянно сънувах кошмари свързани с духове и с мрак и във две от сънищата ми участвах аз облечена в дълга рокля с индигов цвят (тези сънища ги сънувах в продължение на 5 дни).

Аз не го намирах за нещо странно, но тя каза, че може да съм урочасана.

Вчера баба беше извикала у тях една баячка от родното й село и когато аз дойдох тя ме заведе в другата стая да ми бае. Когато свърши ми каза, че не съм урочасана, а съм била в нещо като плен на някаква тъмна сила, която витаела около мен заради специфичната ми аура. Преди това тя казваше някакви заклинания или нещо от този род, но вече нищо ми нямало.

Сега се чудя каква ли е била тази сила, макар че няма смисъл да се притеснявам, понеже вече тази сила, надявам се, я няма. Също и каква може да е аурата ми, за да привлича тъмните сили. Страх ме е!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
teri
teri
02.01.2015 22:48
И аз мисля,че няма как непрекъснато даси в досег с тъмните сили заради баба си и погрешното и разбиране,че ти помага,а всъщност ти вреди.Както и ти самата подсъзнателно усещаш,че нещо не е наред.Дори и да са ти роднини,ти имашправо да откажеш да ти пълнят главата със суеверия и да се обърнеш към Бог.Защото ако нямаш вяра,ще станеш лесна жертва.
7
0
Ели Граменова
Тъмните сили ги привличат добрите хора чията аура е светла и ярко изразена също така ги привлича и страха който също може да бъде изразен чрез аурата затова не се страхувай имай вяра в себе си в доброто и в Бога :)
8
0
елена
елена
02.01.2015 18:43
Влез в аура тест и си направи тест за да разбереш какъв цвят е аурата ти има чакратест
2
1
Георги
Георги
02.01.2015 16:28
Искам да ти цитирам няколко стиха от Библията.

Второзаконие 18
10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
13 Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог.
14 Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.
8
6
Георги
Георги
02.01.2015 16:25
Истината е че врачките врачуват чрез сатана, чрез злата сила, няма как да очакваш врачка да ти помогне. Не знам какво е станало с теб, но това, че си ходила при баба ти да ти врачува, а след това и другата жена - това ти погубва живота.
Нужно е да се покаеш и да молиш БОГ за прошка. Да молиш БОГ да те спаси. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС е СИНЪТ БОЖИЙ. ТОЙ даде СВОЯТ ЖИВОТ за всички нас. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. ТОЙ умря на кръста и на третия ден БОГ ОТЦА ГО възкреси. Нужно е да се покаем и да приемем спасението МУ и да сме МУ верни.
Никой друг не може да ни избави от злото.
Ходих да ми гледат на кафе (да ми врачуват) близо 2 години. Пиша ти това, като човек, който беше в дупката и затъваше все повече, дотолкова, че са ми минавали мисли през главата "ще е лошо ли ако сега стане нещо и умра", но БОГ ми подаде ръка, когато бях в най-трудният период в живота и ме спаси. БОГ ми откри, че врачуването е свързано с злата сила, със сатана, с демоните, това е проклятие и погубва, както този, който го практикува, така и този, който търси помощ от врачки, баячки, екстрасенси, занимаващи се с подобни неща.

БОГ да те благослови. БОГ да осияе с ЛИЦЕТО СИ над теб и да те избави от злите вериги на сатана. БОГ да те измъкне от злото. Моля се в ИМЕТО на ОТЦА, и СИНА, и СВЕТИЯ ДУХ. Амин.
3
4
Рая
Рая
02.01.2015 12:49
Просто от любопитство, как изглеждаш - със светла коса и светли очи?
4
0
Рая
Рая
04.01.2015 21:21
Тъкмо щях да отбележа, че светлите хора много лесно се урочасват. Честно да ти кажа от такива врачки и там подобни ме побиват тръпки, а има нещо такова, че като не вярваш в нещо то не става, аз бих сменила обстановката ако имах възможност бих се отървала от неща, които не харесвам. Едва ли съм ти помогнала много, дано ти се наредят работите.
2
0
Angel_of_light
Angel_of_light
04.01.2015 18:55
С кестенява коса и светло зелени очи
11
0